Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Εφυγε ο “άρχοντας” της Μυκόνου και της Αράχωβας – ΦΩΤΟ

Στα ξενοδοχεία του mister “SANTA MARINA” φιλοξενηθηκε η αφρόκρεμα τoυ ελληνικού και όχι μόνο jet set.

Ο Ηλίας Παπαγεωργίου, ο επιχειρηματίας που έζησε μια ζωή μυθιστορηματική σαν ταινία του αμερικάνικου κινηματογράφου άφησε την τελευταία του πνοή, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (17-03-2012), στο σπίτι του στο Κολωνάκι μετά από πολύχρονη μάχη με την επάρατο νόσο.

Το θρυλικό ξενοδοχείο santa marina στη Μύκονο

Στο πλευρό του συνέχεια ήταν η σύντροφός του Έφη Γιαννακαρά, με την οποία συζούσε τα τελευταία 17 χρόνια. Η ίδια, όπως είναι λογικό, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού ο Ηλίας ήταν ολόκληρη η ζωή της. Συντετριμμένη από τον χαμό του πατέρα της, είναι και η κόρη του Χριστιάννα, που του είχε μεγάλη αδυναμία.

Ιδιωτική παραλία του χλιδάτου ξενοδοχείου

Ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΑΡΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ
Ο δημοφιλής επιχειρηματίας αν και ήταν Πειραιώτης λάτρεψε με πάθος το νησί των ανέμων και κατάφερε να φέρει την αφρόκρεμα του ελληνικού και όχι μόνο jet set στη Μυκονο. Οσοι τον ξέρουν λένε πως ήταν ένα αρσενικό με τα όλα του. Ευγενής, γεναιόδωρος, αποφασιστικός και δαιμόνιος επιχειρηματίας που άρεσε πολύ στις γυναίκες.

Το φημισμένο beach restaurant του Santa Marina

Ηταν ο πρώτος που έχτισε μεγάλο σπίτι στον Ορνό και που αγόρασε τη γυρω περιοχή για να φτιάξει το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Santa Marina. Tελικά η επιτυχία του Santa Marina ήταν τέτοια που ακολούθησε και το Santa Marina στην Αράχωβα.

Ενα απλό δωμάτιο του θρυλικου ξενοδοχείου

Η κηδεία του επιχειρηματία, θα γίνει την Τετάρτη στον Άγιο Σπυρίδωνα, στον Πειραιά και θα ακολουθήσει η ταφή του, στο Α’ νεκροταφείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μύκονος: Δάκρυα για τον ”άρχοντα του νησιού”-Έφυγε ο Ηλίας Παπαγεωργίου!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε