Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Έκαναν κατάληψη στο Εργατικό Κέντρο Βόλου ζητώντας τα λεφτά τους – ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ από το e-volos
ΦΩΤΟ από το e-volos

Συμβολική κατάληψη, έξω από το Εργατικό Κέντρο Βόλου έκαναν το πρωί της Τετάρτης εργαζόμενοι στα 5μηνα προγράμματα, τις συμβάσεις των οποίων υπέγραψε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βόλου, Θανάσης Παπαδημόπουλος.

Οι εργαζόμενοι βρέθηκαν από νωρίς το πρωί έξω από το ΕΚΒ ενώ η κατάληψη τους έληξε στις 12:00, οπότε και έκαναν συνέλευση για να προγραμματίσουν τις κινητοποιήσεις τους.
Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να κάνουν και αύριο στις 07:30, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΕΚΒ, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

Όπως διαβάζουμε στο e-volos oι εργαζόμενοι κατήγειλαν την παντελή απουσία του πρόεδρου του Εργατικού Κέντρου Βόλου, την ίδια ώρα που ο πρόεδρος του ΕΚΒ προχωρά συνεχώς σε δηλώσεις στήριξης των εργαζομένων.

Γύρω στις 11:30, μέλος της Διοίκησης του ΕΚΒ, έφτασε έξω από αυτό, ζητώντας από τους εργαζόμενους που διαμαρτύρονταν να απομακρυνθούν.
Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι ξέσπασαν, φωνάζοντας πως θέλουν τα λεφτά τους και πως μόνο αν πληρωθούν θα ανοίξουν την είσοδο του Εργατικού Κέντρου Βόλου.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου, είχε δεσμευτεί να αποπληρώσει τα δεδουλευμένα των εργαζομένων μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, κάτι που δεν έγινε, με τους εργαζομένους να δουλεύουν για δεύτερο μήνα απλήρωτοι, με συνέπεια αρκετοί να ζουν χωρίς θέρμανση, με τον φόβο να τους κοπεί το ρεύμα και τα Χριστούγεννα να διαγράφονται μαύρα μπροστά τους.

Διαβάστε ακόμα:

Θεσσαλονίκη: Κλειστός ο ΧΥΤΑ Μαυροράχης – Μεγάλο πρόβλημα με τα σκουπίδια στους δήμους

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε