Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ελεύθερος με παρέμβαση Σαμαρά ο άνεργος πατέρας

Ελεύθερος με παρέμβαση Σαμαρά ο άνεργος πατέρας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CRETALIVE, ο Μηνάς Χατζηδάκης θα εργασθεί αμισθί στο δήμο Ηρακλείου προκειμένου να ξεπληρώσει την οφειλή, ύψους 5.000 ευρώ προς τον ΟΑΕΕ.

Είναι άνεργος και πατέρας 7 παιδιών, όμως αντί για το κοινωνικό πρόσωπο του κράτους, είδε … τις χειροπέδες! Ο λόγος για το Μηνά Χατζηδάκη, τον Ηρακλειώτη που συνελήφθη για χρέη ύψους 5.000 ευρώ προς το δημόσιο, τη στιγμή, μάλιστα, που μεγαλο-οφειλέτες κυκλοφορούν ανενόχλητοι.

Ο Μηνάς Χατζηδάκης είναι ο πρόεδρος της κίνησης Ομάδα Αλληλεγγύης Αγίας Αικατερίνης ο οποίος βρέθηκε και άνεργος και χρεωμένος στον ΟΑΕΕ, από εμπορικό κατάστημα που διατηρούσε στο παρελθόν.

Σύμφωνα, ωστόσο, με τις αποκλειστικές πληροφορίες του CRETALIVE, τα “μαντάτα” κυκλοφόρησαν σε χρόνο ρεκόρ, προκαλώντας, μάλιστα, την αντίδραση του ίδιου του πρωθυπουργού, κι έτσι με παρέμβαση Σαμαρά, ο άνεργος πατέρας αφέθηκε, αργά το απόγευμα, ελεύθερος από την ΕΛ.ΑΣ. Ως λύση βρέθηκε, ο Ηρακλειώτης να εργασθεί αμισθί στο δήμο Ηρακλείου για διάστημα που αναλογεί στην οφειλή του προς το Δημόσιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνέλαβαν άνεργο πατέρα 7 παιδιών για χρέη… 5.000 ευρώ στο Δημόσιο

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε