Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ελούντα: Ο μεγιστάνας από τη Ρωσία, θέλει τα φρούτα σε συγκεκριμένη θερμοκρασία!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Στους ρυθμούς του κροίσου κινείται η ζωή στην τουριστική περιοχή του νομού Λασιθίου – Διαβάστε τις απαιτήσεις του…

Μέχρι και φορτηγό – ψυγείο από το Ηράκλειο επιστρατεύτηκε για χάρη Ρώσου κροίσου που έφθασε, χθες (25-08-2012), υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας στην Ελούντα. Ο Ρώσος, ο οποίος συγκαταλέγεται μεταξύ των 40 πλουσιότερων του κόσμου ήρθε με την παρέα του για διακοπές στην Ελλάδα και με το σκάφος “Μελίνα”, προσάραξε στο δεύτερο κόλπο της Ελούντας.

Ο Ρώσος, που ήθελε να διασφαλίσει ότι δε θα τραβήξει τα βλέμματα, έμεινε με το σκάφος του πίσω από τον κόλπο σε σημείο μη προσβάσιμο και μη ορατό, παρά μόνο … από αέρος!

Μέχρι τη στιγμή ωστόσο που έφτασε, είχε προηγηθεί μία άνευ προηγουμένου κινητοποίηση προκειμένου να εξασφαλιστούν στον μεγιστάνα όλα όσα τραβούσε η όρεξή του! Χαρακτηριστικό είναι ότι για φρούτα αξίας 60 ευρώ (!) επιστρατεύτηκε ολόκληρο φορτηγό – ψυγείο από το Ηράκλειο, προκειμένου τα εξωτικά φρούτα που είχε παραγγείλει να φθάσουν στα χέρια του σε συγκεκριμένη θερμοκρασία – ούτε βαθμό παραπάνω ή παρακάτω! 

Ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου και ο υπεύθυνος τροφοδοσιάς φρούτων έμειναν για περίπου 15 λεπτά στην Ελούντα έως ότου πάρουν την εντολή να πάνε το “πακέτο” στο λιμάνι της Πλάκας. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, η παρέα του Ρώσου είχε παραγγείλει ντόπια φρούτα πρώτης ποιότητας, γάλα και πίτσες που ζήτησε να φτιάξει συγκεκριμένο ξενοδοχείο κατ’ αποκλειστικότητα και να τους παραδοθούν – άγνωστο το γιατί – σε σακούλες σούπερ μάρκετ!

Οι προμήθειες παραδόθηκαν με φουσκωτό σκάφος, στο οποίο επέβαινε ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ρώσου, ο οποίος μάλιστα έδωσε εσκεμμένα παραπλανητικές πληροφορίες για το σημείο, στο οποίο προσάραξε το σκάφος. 

Όλες οι συνεννοήσεις για τις προμήθειες που ζητήθηκαν από την VIP παρέα γίνονταν αποκλειστικά με τον καπετάνιο του σκάφους, ενώ χαρακτηριστικό της “μυστικοπάθειας” ήταν το ότι οι προμηθευτές δεν γνώριζαν που πήγαιναν ως τη στιγμή που έφθασαν στην Ελούντα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ύδρα: Μετάθεση-τιμωρία (;) για τον αστυνομικό διευθυντή του νησιού!

Θερμοπύλες: ”Πολεμικές” δηλώσεις Μιχαλολιάκου με αφορμή τα ”τάγματα εφόδου” -Βίντεο!

Ηράκλειο: Του έκλεψε το αναπηρικό καροτσάκι και ζητούσε λύτρα για να το επιστρέψει!

Θεσσαλονίκη: Απόπειρα δολοφονίας ή αυτοκτονίας; Χαροπαλεύει νεαρός σε νοσοκομείο!

Κρήτη:”Με έβαλαν στη μέση 6 άτομα,με σακάτεψαν και με λήστεψαν”!

Ηλεία: Τα μεροκάματα των εργατών, πίσω από το μαφιόζικο χτύπημα σε νεαρό εργοδότη!

Κέρκυρα:Πλαστογραφούσαν χαρτιά και έπαιρναν τη σύνταξη… στην υγειά του μακαρίτη!


Πιερία: Σε αγνοούμενο Πατρινό, ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στον Όλυμπο!

Τρίκαλα:Γρονθοκόπησε κοινοτάρχη επειδή ζήτησε στις 04.00 να σταματήσουν τα κλαρίνα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε