Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ένα ακομη παιδί κινδυνεύει να τυφλωθεί από βεγγαλικό! Σε λίγες μέρες θα ξαναχειρουργηθεί

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τι λέει στο Newsit o Διοικήτης του νοσοκομείου που νοσηλεύεται ο 10χρονος Γιωργάκης γιαι την πορεία της υγείας του.

Παλεύουν οι γιατροί του νοσοκομείου “Αγιος Δημητριος” στη Θεσσαλονίκη για να σώσουν την όραση στο δεξί μάτι του  10χρονου από το Λουτράκι Αριδαίας Πέλλας, που τραυματίστηκε το βράδυ της Ανάστασης από βεγγαλικά.

Ο μικρός Γιωργάκης είχε πάει με τους γονείς του στην εκκλησία προκειμένου να παρακολουθήσουν την Αναστάσιμη λειτουργία. Το έθιμο όμως των πυροτεχνημάτων απέβει μοιραίο για το παιδί καθώς μια φωτοβολίδα χτύπησε τον μικρό στο κεφάλι. Το παιδί αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής όμως κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομειό της Θεσσαλονίκης.

Όπως δήλωσε στο Newsit o διοικητής του νοσοκομειου “Αγιος Δημήτριος” Γιώργος Φραγγίδης “το παιδί διεκομίσθη σε εμάς τα ξημερώματα του Σαββάτου. Στις 6 το πρωί μπήκε εκτάκτως στο χειρουργείο το οποίο ήταν μαραθώνιο καθώς υπήρχαν κακώσεις πολλές και σοβαρές στο δεξί μάτι του μικρού. Η μετεγχειρητική του πορεία ειναι καλή και εξελίσσεται καλά όμως επειδή θα χρειαστεί και δεύτερο χειρουργείο, δεν είμαστε σε θέση να πούμε εάν ή όραση του παιδιού θα αποκατασταθεί. Το δεύτερο χειρουργείο θα είναι καθοριστικής σημασίας”.

Ακούστε τι δήλωσε στο Newsit o διοικητής του νοσοκομειου “Αγιος Δημήτριος” Γιώργος Φραγγίδη:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε