Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Επεισόδια και συλλήψεις στο Αιγίνιο – OXI στα διόδια λένε οι κάτοικοι

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Διμοιρίες των ΜΑΤ διέκοψαν την κυκλοφορία και προσπάθησαν να απομακρύνουν τον κόσμο για να θέσουν σε λειτουργία τα διόδια, με αποτέλεσμα να αντισταθούν οι κάτοικοι και να κάνουν χρήση κρότου-λάμψης και να προχωρήσουν σε συλλήψεις.

Οι κάτοικοι, που αντιδρούν στη λειτουργία του νέου σταθμού, νωρίτερα είχαν σηκώσει τις μπάρες και τα Ι.Χ περνούσαν χωρίς να πληρώνουν αντίτιμο.

Πήγαν στο σημείο με μαύρες σημαίες και φώναξαν συνθήματα κατά της επίσημης έναρξης της λειτουργίας του σταθμού διοδίων στο Αιγίνιο στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης-Αθήνας.

Δείτε το βίντεο του NewsIT:

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τους διαδηλωτές να πάνε στη άκρη του δρόμου για να ανοίξουν τα διόδια και όταν εκείνοι αρνήθηκαν τους επιτέθηκαν όπως καταγγέλει στο Newsit o Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλης Πολύζος και πρόσθεσε ” και εμένα με έχουν χτυπήσει στο κεφάλι ενώ προσήγαγαν και 2 αντιδημάρχους και 3 πολίτες.

Αυτή τη στιγμή δύο διμοιρίες των ΜΑΤ είναι παραταγμένες στα διόδια, που άρχισαν να λειτουργούν μετά την απομάκρυνση των διαδηλωτών οι οποίοι έχουν μετακινηθεί σε μικρή απόσταση στη άκρη της εθνικής, αλλά παραμένουν στο σημείο.

Ανοιχτά εξακολουθούν να είναι τα παράπλευρα διόδια της Λεπτοκαρυάς, λόγω των κινητοποιήσεων πολιτών της περιοχής.

Δείτε το βίντεο του ThessToday:

Διαβάστε ακόμα:

Μπλόκο της Αστυνομίας στους αγρότες της Θεσσαλίας

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε