Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Έβρος: Τον πυροβόλησε με καραμπίνα για τα χωράφια!

καραμπίνα

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας συνελήφθη στο Ορμένιο Έβρου 81χρονος, ο οποίος τραυμάτισε με καραμπίνα έναν 63χρονο συγχωριανό του, λόγω προσωπικών διαφορών.

Ένας ηλικιωμένος στο χωριό Ορμένιο του Τριγώνου Ορεστιάδας πυροβόλησε 63χρονο συγχωριανό του με κυνηγετική καραμπίνα για κτηματικές διαφορές προκαλώντας σοκ στην ήσυχη κοινωνία του ακριτικού χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι δυο άντρες λογομάχησαν για τα χωράφια και ο ένας πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε το συγχωριανό του. Τα σκάγια τον βρήκαν στον ώμο και τα πλευρά.

Συνελήφθη ο δράστης – Κατασχέθηκε η καραμπίνα

Ο δράστης συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς του τμήματος της διεύθυνσης αστυνομίας Ορεστιάδας.

Το όπλο του 81χρονου κατασχέθηκε και ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Εκτός κινδύνου το θύμα – «Δημιουργούσε προβλήματα»

Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Δικαίων, όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Δεν κινδυνεύει η ζωή του και οι γιατροί προσπαθούν να περιποιηθούν τα τραύματα, ενώ τα σκάγια επειδή είναι πολλά και μικρά, δεν θα αφαιρεθούν.

Οι συγχωριανοί τους υποστηρίζουν πως ο δράστης είναι πολύ καλός άνθρωπος και δεν έμπλεκε ποτέ σε καβγάδες, σε αντίθεση με το θύμα που δημιουργούσε συνέχεια προβλήματα με την συμπεριφορά του.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, evros-news

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις