Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ευτράπελα, παρατράγουδα και λιποθυμίες στο καρναβάλι της Ξάνθης (VIDEO)

Φωτό από thrakitoday
Φωτό από thrakitoday

Τα ευτράπελα και τα παρατράγουδα δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τη φετινή μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στην πόλη της Ξάνθης. Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ένας από τους καρναβαλιστές.

Η πολυκοσμία, η μέθη αλλά και η διάθεση για ξέφρενη διασκέδαση οδήγησαν πολλούς από τους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις σε ακραίες συμπεριφορές και ενέργειες που σε πολλές των περιπτώσεων θα μπορούσαν να αποβούν και μοιραίες.

Σύμφωνα με το thrakitoday συναγερμός σήμανε στους διοργανωτές του καρναβαλιού της Ξάνθης όταν ένας εκ των καρναβαλιστών έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να υπάρξει άμεση κινητοποίηση από μέλη του Ερυθρού Σταυρού που βρίσκονταν στον χώρο ώστε να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες ενώ αμέσως κατέφτασε και ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Λίγη ώρα αργότερα ένας άλλος καρναβαλιστής σκαρφάλωσε σε μια εκ των μικροφωνικών εγκαταστάσεων που είχαν τοποθετηθεί στην Κεντρική Πλατεία της πόλης για να χορέψει, με αποτέλεσμα το προσωπικό ασφαλείας αλλά και ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Καρναβαλιού να σπεύσουν στο σημείο ζητώντας από τον καρναβαλιστή να κατέβει πριν συμβεί κάποιο ατύχημα. Ο ίδιος στην αρχή εμφανίστηκε απρόθυμος να κατέβει, στη συνέχεια ωστόσο το έπραξε χωρίς να τραυματιστεί ή να πάθει το παραμικρό. Ακολουθώντας το παράδειγμα του θαρραλέου καρναβαλιστή ακόμη ένας νεαρός σκαρφάλωσε σε μια πέργκολα, που βρισκόταν στην Κεντρική Πλατεία χορεύοντας από ψιλά, χωρίς ωστόσο να γίνει άμεσα αντιληπτός ενώ στη συνέχεια κατέβηκε.

Στα ευτράπελα της όλης διοργάνωσης και το γεγονός πως αρχικά είχαν τοποθετηθεί μεγάλος αριθμός καρεκλών στην ειδική εξέδρα που βρισκόταν στο κέντρο της πόλης και η οποία προοριζόταν για τους επισήμους, ωστόσο το γεγονός πως μόνο ένας εκ των βουλευτών της πόλης έδωσε το παρών, καθώς το ότι στο σύνολό τους οι επίσημοι ήταν ελάχιστοι, ενδεχομένως επέλεξαν να απέχουν για να αποφύγουν το ενδεχόμενο επεισοδίων, ανάγκασε τους διοργανωτές να μαζέψουν κάποιες από τις καρέκλες για να μην φαίνονται άδειες.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

H Μέρκελ και ο Σόιμπλε… στο Πατρινό Καρναβάλι! (ΦΩΤΟ)

Αποκριάτικο ξεφάντωμα στη Βόρεια Ελλάδα

“Πλημμύρισε” χρώματα και μελωδίες η Ξάνθη (VIDEO)

Πατρινό καρναβάλι για πάντα – Σε εξέλιξη η μεγάλη παρέλαση (ΦΩΤΟ)

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε