Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Εύβοια: Απελπισμένος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, αυτοκτόνησε στην παραλία!

Ακόμα μία οικογενειακή τραγωδία, που όπως όλα δείχνουν οφείλεται σε οικονομικά προβλήματα – Ο αυτόχειρας τις τελευταίες μέρες εμφανιζόταν απελπισμένος…

Λίγο μετά τις 04.00 τα ξημερώματα λίγο έξω από την Χαλκίδα, εκτυλίχθηκε ένα δράμα με θύμα έναν 56χρονο οικογενειάρχη. Ο άτυχος άντρας πήρε ένα δίκαννο, πήγε στην παραλία και χωρίς να είναι κανένας εκεί για να τον αποτρέψει αυτοπυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με το evianews.com, τον άτυχο άντρα βρήκε πεσμένο στο έδαφος, συγγενικό του πρόσωπο. Αμέσως κάλεσε το τοπικό αστυνομικό τμήμα, που απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για ακόμα ένα άτομο που βυθίστηκε στην απελπισία από τα χρέη. Έβαλε τέλος στη ζωή του και άφησε ορφανά τα δύο ανήλικα παιδιά του, που πληροφορήθηκαν την τραγική είδηση όταν ξύπνησαν…

Ο 56χρονος δούλευε ως μάγειρας στην περιοχή της Ερέτριας. Από τον Σεπτέμβριο που τελείωσε η σεζόν ήταν χωρίς δουλειά. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, όσο κι αν προσπάθησε δεν μπόρεσε να βρει οποιαδήποτε δουλειά. Τις τελευταίες μέρες, συγγενείς και φίλοι τον έβλεπαν απελπισμένο αλλά κανείς δεν περίμενε τη θλιβερή εξέλιξη.

Εκτός από την οικογένειά του, τον άδικο χαμό του 56χρονου θρηνεί και όλη η περιοχή της Ερέτριας, αφού όλοι μιλάνε για ένα από τα καλύτερα και πιο ευαίσθητα “παιδιά” της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σέρρες: Αυτοκτόνησε λόγω χρεών

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας βρέθηκε κρεμασμένος έξω από το σπίτι του

Ηράκλειο: Δεν είχε να πληρώσει το ενοίκιο και προσπάθησε να αυτοκτονήσει!


Χανιά: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει λόγω χρεών στα γενέθλιά του!


Θεσσαλονίκη: Γνωστός επιχειρηματίας βούτηξε στο κενό και σκοτώθηκε


Πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει – Την έσωσε το τελευταίο τηλεφώνημα!


Χανιά: Επιχειρηματίας έγραψε το τελευταίο σημείωμα και αυτοκτόνησε!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε