Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Εύβοια: Λύθηκε το μυστήριο γύρω από τη ληστεία της 10ετίας!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εξιχνιάσθηκε μία από τις μεγαλύτερες ένοπλες ληστείες που έγινε τον Αύγουστο του 2005, σε υποκατάστημα τράπεζας στη Χαλκίδα, από την οποία είχε αφαιρεθεί το χρηματικό ποσό των 450.000€.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός από τους δύο δράστες. Πρόκειται για τον 42χρονο που συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο, για ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή της Κύμης Ευβοίας και προφυλακίστηκε.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, η οποία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Το χρονικό της ληστείας

Το πρωί της 22ας Αυγούστου του 2005, ο 42χρονος μαζί με έναν ακόμη συνεργό του, του οποίου τα στοιχεία ταυτότητας διερευνώνται, εισέβαλαν, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κράνη μοτοσικλέτας, στην τράπεζα και με την απειλή κυνηγετικής καραμπίνας και πιστολιού, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και τους πελάτες.

Βούτηξαν από τα ταμεία 450.000€. Από την συστηματική και μεθοδική αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, σε συνδυασμό με την συλλογή πληροφοριών και κατάλληλη αξιοποίηση από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, πειστηρίων που είχαν χρησιμοποιηθεί κατά τη διάπραξη της ληστείας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του 42χρονου δράστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Θεσσαλονίκη:Δακρυγόνα και άγριο ξύλο μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ για τα σκουπίδια

Μυτιλήνη:Ξύλο ανάμεσα σε διαδηλωτές του ΠΑΜΕ και επιβάτες πλοίου-Δείτε βίντεο!

Κως: Ξεκινούν οι έρευνες για τον μικρό Μπεν – Ελπίζει ακόμα η μητέρα του!

Πάτρα:Σκηνές ”ροκ” σε εκκλησία-Το κόλπο ιερέα,για να αυξήσει το εισόδημά του!

Κρήτη:Απελαύνουν στην Συρία,τον άνθρωπο που δίνει δουλειά σε 20 Έλληνες!

Πρέβεζα: Η…ανάβαση του ανήλικου Αλβανού ξεκίνησε στις 24.00!

Εύβοια: Το πιο…γλυκό μεροκάματο-Άφησαν το μυστρί για το καλλίγραμμο κορμί!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε