Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Εύβοια: Ο…εραστής του χωριού κατέληξε δαρμένος και λουσμένος!

Εύβοια: Ο…εραστής του χωριού κατέληξε δαρμένος και λουσμένος!

Είχε σχέση με 3 γυναίκες, αλλά το μυστικό του αποκαλύφθηκε – Τα όσα ακολούθησαν έχουν γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στα καφενεία…

Πριν από τρία χρόνια, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, άφησε την Αθήνα και επέστρεψε στο χωριό του για μία καλύτερη ζωή. Από την πρώτη κιόλας στιγμή ερωτεύτηκε μία 34χρονη αλλά… το ”κάστρο”, έπεσε μετά από 12 μήνες, καθώς η γυναίκα ήταν παντρεμένη.

Αφού τα κατάφερε, δεν έμεινε μόνο σε αυτή αλλά έβαλε στο ”στόχαστρο” και τις φίλες της. Κατάφερε για δύο ολόκληρα χρόνια να έχει τρεις παράλληλες σχέσεις και να χωρίσει τις φίλες μεταξύ τους για να έχει το πεδίο ελεύθερο μέχρι που τον έκαναν τσακωτό.

Το κακό για αυτόν ήρθε όταν τον έπιασε ο απατημένος σύζυγος αγκαλιά με την γυναίκα του. Του επιτέθηκε, τον έκανε ”μαύρο στο ξύλο” και το περιστατικό μαθεύτηκε σε όλο το χωριό. Ο κρυφός δεσμός, έφτασε και στα αυτιά των άλλων δύο ερωμένων του, που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να τον εκδικηθούν…

Σύμφωνα με το evianews.gr, την ώρα που έπινε το καφεδάκι του, τον πλησίασαν και τον έλουσαν με νερό. Μάλιστα του έριξαν σφαλιάρες και για να δικαιολογηθούν του φώναξαν: “Ρε αλήτη, κατέστρεψες την φίλη μας” και έφυγαν σαν δύο καλές κυρίες.

Ο ίδιος ύστερα από αυτό το περιστατικό, ετοιμάζεται να φύγει από το χωριό μιας και έχει βαρεθεί να είναι το πρώτο θέμα συζήτησης στα καφενεία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε