Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Εύβοια: Τη βασάνισαν μέχρι θανάτου δύο συγχωριανοί της – Την έσερναν δεμένη μέχρι να ξεψυχήσει!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Της έδεσαν με σύρμα τα χέρια και τα πόδια, της έβαλαν θηλιά στον λαιμό και την έσερναν στο έδαφος – Οι δράστες του φρικτού εγκλήματος της Καρύστου στα χέρια της αστυνομίας…

Πρόκειται για δύο συγχωριανούς της άτυχης γυναίκας ηλικίας 20 και 21 ετών, που σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου είναι ξαδέρφια. Οι δράστες θέλησαν να την ληστέψουν και επειδή η άτυχη γυναίκα αντιστάθηκε, εξάντλησαν την αγριότητα και το μίσος τους.

Της έδεσαν με σύρμα τα χέρια και τα πόδια και της έβαλαν θηλιά στον λαιμό. Μάλιστα άρχισαν να την σέρνουν στο έδαφος μέχρι που η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε.

Σύμφωνα με το evianews.com, πρώτος, τη βρήκε ένας συγχωριανός της, ο οποίος πήγαινε μια φορά την εβδομάδα και τη βοηθούσε στις αγροτικές δουλειές. Όταν βρέθηκε μπροστά στο άγριο θέαμα, ειδοποίησε τους αστυνομικούς και παράλληλα την κόρη της που μένει εκτός της Εύβοιας.

Οι δράστες κατάφεραν αρχικά να απομακρυνθούν από το σημείο, όμως μετά από έρευνες της αστυνομίας εντοπίστηκαν και οδηγήθηκαν σε τμήμα. Εκεί φέρονται να ομολόγησαν το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξαν και εντός της ημέρας θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης…

Στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκαν κάποια από τα χρυσαφικά, ενώ τα υπόλοιπα βρέθηκαν, μετά από υπόδειξη του, σε παρακείμενα αγροτεμάχια, οπού τα είχε αποκρύψει επιμελώς. Επιπλέον βρέθηκαν και κοσμήματα, των οποίων η προέλευση τους διερευνάται προκειμένου να αποδοθούν στους νόμιμους κατόχους τους.
ΦΩΤΟ από astynomia.gr

Σημειώνεται ότι οι δυο δράστες έχουν απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Αστυνομικές Αρχές και έχουν συλληφθεί κατά το παρελθόν για την τέλεση σοβαρών ποινικών αδικημάτων. Συγκεκριμένα :

Στις αρχές Αυγούστου του 2011 είχαν συλληφθεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Στα τέλη Αυγούστου του 2011 είχαν συλληφθεί για απόπειρα ληστείας και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος ηλικιωμένου στην Κάρυστο και είχαν προφυλακισθεί, ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο είχαν συλληφθεί για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου, συγγενούς τους στη Κάρυστο και ο 20χρονος είχε εκ νέου προφυλακισθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηλεία: ”Ο δολοφόνος του Φιλόπουλου, ήθελε να σκοτώσει και εμένα”!

Τρίκαλα: Καταγγέλλουν ρασοφόρο για σεξουαλική παρενόχληση και εκβιασμό – Δείτε το βίντεο!

Γιάννενα: Η οικογένεια του αγνοούμενου ορειβάτη, φέρνει διασώστες από την Ελβετία!

Αχαϊα: Η φωτογραφία Πατρινού που εντυπωσιάζει και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε