Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Φαντασμαγορικό καρναβάλι στην Μεγαλόπολη με guest την Πάτι!

Φαντασμαγορικό καρναβάλι στην Μεγαλόπολη με guest την Πάτι!

Ο Δήμος Μεγαλόπολης για 16η συνεχή χρονιά διοργανώνει καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Το μεγαλύτερο καρναβάλι της περιοχής εξαπλώνεται σε όλη την έκταση του νέου καλλικρατικού Δήμου και στηρίζεται στον εθελοντισμό και την καλή διάθεση των πολιτών της περιοχής, που φέτος υπόσχονται να παρουσιάσουν το πιο δυναμικό και κεφάτο καρναβάλι των τελευταίων ετών.

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις ξεκινούν την επόμενη Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου στην Καρύταινα με καρναβαλικό εργαστήρι, κορυφώνονται με τη μεγάλη παρέλαση στην Μεγαλόπολη το μεσημέρι της 6ης Μαρτίου και ολοκληρώνονται την Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου, γιορτάζοντας τα κούλουμα στο Δυρράχι.

Το 16ο Καρναβάλι Μεγαλόπολης επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους επισκέπτες του καθώς οι διοργανωτές του έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους.

Μάλιστα, το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Μεγαλόπολης, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το σόου “ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ”, με guest star την “Πάτι”. Παιδιά και νέοι της πόλης μας, παρουσιάζουν τα ταλέντα τους, στο χορό, στο τραγούδι, στην υποκριτική, στα μαγικά με αποκριάτικη διάθεση και κέφι.

  

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε