Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Αβάσταχτος πόνος για τον χαμό 4μελούς οικογένειας στην άσφαλτο – Δείτε φωτό!

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Ένα αντρόγυνο καθηγητών βρήκε φρικτό θάνατο μαζί με τα παιδιά του – Τι έφταιξε για τη μοιραία ”βουτιά” του αυτοκινήτου…

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει στην Κίρρα και την ευρύτερη περιοχή της Ιτέας ότι χάθηκε τόσο άδικα και με αυτό το τραγικό τρόπο, μια ολόκληρη οικογένεια. Στις 11:00 το πρωί της Κυριακής ο 52χρονος φυσικός του Γυμνασίου Ιτέας,  η 49χρονη σύζυγός του, φιλόλογος επίσης στο Γυμνάσιο Ιτέας, η 14χρονη κόρη τους Στέλλα και ο 11χρονος γιος τους Τάσος, ξεκίνησαν για μια μονοήμερη εκδρομή στο μοναστήρι της Δαμάστας.

Κάποιοι άνθρωποι που βρισκόταν στο ελαιοπερίβολό τους, στην περιοχή πάνω από το χωρίο Δαμάστα, δεν είδαν, αλλά άκουσαν τον θόρυβο από το αυτοκίνητο, που βούτηξε στο κενό και κατρακυλώντας έφτασε σε βάθος 250 μέτρων στον γκρεμό. Ενημέρωσαν την αστυνομία χωρίς όμως να μπορέσουν να προσδιορίσουν το ακριβές σημείο.

Οι αστυνομικοί της τροχαίας Λαμίας προσπαθούσαν να εντοπίσουν κάποια ίχνη, ελέγχοντας όλα τα πιθανά σημεία, αλλά μάταια. Λίγο αργότερα κλήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ που άρχισε να χτενίζει την περιοχή. Μετά από δυο ώρες περίπου κάποιος είδε να αντανακλά κάτι στο βάθος του γκρεμού, ανάμεσα στα πουρνάρια. Ήταν ότι είχε απομείνει από το ασημί Skoda Octavia.
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Άρχισαν να κατεβαίνουν και να ψάχνουν, χωρίς όμως να μπορούν να φανταστούν το μέγεθος της τραγωδίας. Πλησιάζοντας προς το μοιραίο αυτοκίνητο εντοπίζουν τον πατέρα και το αγόρι σε μια απόσταση 10 περίπου μέτρων.
Κάτω από το αυτοκίνητο βρήκαν την μητέρα και μέσα σε αυτό την 14χρονη κόρη της οικογένειας. Τα πτώματα ήταν τόσο παραμορφωμένα, που δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν αρχικά, φύλλο και ηλικίες. Η επιχείρηση της ανάσυρσης των 4 νεκρών κράτησε έξι ολόκληρες ώρες, αφού η περιοχή ήταν δύσβατη και απόκρημνη.
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Αν δεν μιλήσει η νεκροψία νεκροτομή, μάλλον το μυστικό της μοιραίας πτώσης, ο οδηγός το έχει πάρει μαζί του πέφτοντας στον γκρεμό. Όσοι τον γνώριζαν μιλούν για ένα πολύ προσεχτικό και συντηρητικό οδηγό, πράγμα που αποκλείει την υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, το αυτοκίνητο πέταξε στη κυριολεξία στον αέρα και έσκασε στο γκρεμό μετά από 100 μέτρα, αφού πριν δεν υπάρχουν ίχνη από την πρόσκρουση. Οι αξιωματικοί της τροχαίας δεν μπορούν να πουν τίποτα πριν έχουν στα χέρια τους την ιατροδικαστική έκθεση από την νεκροψία νεκροτομή που θα γίνει στον 52χρονο οδηγό.

Είναι πολύ πιθανό να του συνέβη κάτι παθολογικό και έτσι να μην μπόρεσε να ελέγξει το αυτοκίνητο. Η τροχαία Λαμίας διενεργεί προανάκριση, αλλά τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της είναι μηδαμινά, αφού κανείς δεν είδε πως “έφυγε” το αυτοκίνητο στο γκρεμό και δεν υπάρχουν κάποια ίχνη, από τα οποία μπορείς να εξάγεις ασφαλή συμπεράσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Μεσσηνία:Νέο χτύπημα των ”Ταγμάτων Εφόδου”,της Χρυσής Αυγής-Σακάτεψαν μετανάστες στα φανάρια!

Σαντορίνη:Ανησυχία για το ηφαίστειο-14 πόντους,σηκώθηκε το νησί από το μάγμα!

Χαλκιδική: Πετροπόλεμος, χημικά και συλλήψεις για τα μεταλλεία χρυσού-Δείτε βίντεο!

Ηλεία:Τα τελευταία λόγια του ιερέα στην παπαδιά μετά τους πυροβολισμούς!

Ρόδος:Έσπασε το πόδι του, στα καλά καθούμενα-Διεκδικεί αποζημίωση 1,3εκ.€!

Εύβοια: ”Έσβησε” νεαρός οδηγός, δίπλα στη γυναίκα του!

Πάτρα: Σύλληψη σε ξενοδοχείο για αποπλάνηση 12χρονου αγοριού!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε