Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Η κακοκαιρία έκοψε τη χώρα στα δύο – Πυκνό χιόνι στην εθνική!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Μάχη με το χιονιά όλη τη νύχτα στην εθνική – Έκλεισε για δύο ώρες περίπου στα σύνορα Φθιώτιδας-Μαγνησίας -Σφοδρή χιονόπτωση αυτή την ώρα σε πολλά σημεία του εθνικού δικτύου -Χιονίζει και μέσα στη Λαμία…

Τα προβλήματα και η ταλαιπωρία συνεχίζονται για τους οδηγούς στην εθνική οδό. Όλη τη νύχτα και μέχρι αυτή τη στιγμή, ο χιονιάς δοκιμάζει τις αντοχές και την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η εθνική έκλεισε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στα όρια των νομών Μαγνησίας-Φθιώτιδας, στο ύψος των Αγ. Θεοδώρων για δύο ώρες περίπου. Οδηγοί ταλαιπωρήθηκαν και σχηματίστηκαν ουρές τουλάχιστον 5 χιλιομέτρων μέχρι τα διόδια της Πελασγίας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, με νύχια και με δόντια κρατήθηκε ανοιχτό το εθνικό δίκτυο και στο Μαρτίνο, όπου τα ξημερώματα είχαμε έντονη χιονόπτωση, όπως και σε πολλά άλλα σημεία του πετάλου του Μαλιακού, όπου η χιονόπτωση κατά διαστήματα ήταν σφοδρή.

Στο κόκκινο παραμένει ο συναγερμός, αφού και αυτή την ώρα χιονίζει σε πάρα πολλά σημεία κατά μήκος της εθνικής οδού, καθώς επίσης χιονίζει προς Δομοκό, Μπράλο και Καρπενήσι.Στη Ράχη Τυμφρηστού χρειάζονται αλυσίδες.

Οι οδηγοί καλό θα είναι να αποφύγουν τις μετακινήσεις εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, ωστόσο αν κινηθούν προς οποιαδήποτε κατεύθυνση θα πρέπει να έχουν μαζί τους αλυσίδες για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες. Λίγο μετά τις 07.00 το πρωί, άρχισε να χιονίζει και μέσα στη πόλη της Λαμίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
-16,2 η θερμοκρασία στο Νευροκόπι – Κλειστά σχολεία στην Αττική – Έρχεται και νέο κύμα κακοκαιρίας από το απόγευμα

Εύβοια: Χιόνι μέχρι τη θάλασσα – Φωτογραφίες από τη χιονισμένη Χαλκίδα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε