Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Κι άλλο αίμα στο καταραμένο πέταλο του Μαλιακού!

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, είναι ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος…

που σημειώθηκε στις 16.00 στην εθνική οδό, στο 222 χλμ., λίγο πριν τη Στυλίδα. Σύμφωνα με τα όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο lamiareport.gr το λευκό Fiat Punto που είχε κατεύθυνση από Λαμία προς Στυλίδα εμβόλισε το ασημί Rover στην πλευρά του οδηγού που πιθανότατα βγήκε από το πρατήριο, που βρίσκεται στο σημείο και επιχείρησε αναστροφή προς Λαμία.

Από τη σφοδρή σύγκρουση βρήκε τραγικό θάνατο επί τόπου ο 23χρονος οδηγός του Rover, που χρειάστηκε η επέμβαση της πυροβεστικής για να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητο. Στο άλλο αυτοκίνητο τραυματίστηκε σοβαρά ο Ρουμάνος οδηγός, ενώ στο αυτοκίνητο επέβαιναν δυο γυναίκες από τη Στυλίδα μάνα και κόρη, που ευτυχώς τραυματίστηκαν πιο ελαφρά.

Η κυκλοφορία διεκόπη στην εθνική οδό και στα δυο ρεύματα για μια ώρα περίπου, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές χιλιομέτρων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κομμάτι του φονικού πετάλου από τη Λαμία μέχρι τις Ράχες δεν έχει ακόμη γίνει κλειστός αυτοκινητόδρομος και τα έργα για την παράκαμψη της Στυλίδας έχουν σταματήσει.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε