Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Ληστεία, καταδίωξη και αίμα…

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών εξαπέλυσε η αστυνομία - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών εξαπέλυσε η αστυνομία - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Βγαλμένες από αστυνομική ταινία οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν το πρωί στο Μώλο Φθιώτιδας…

Η αρχή έγινε σε σπίτι της περιοχής. Δύο Αλβανοί, ηλικίας 28 και 29 ετών, μπήκαν από ξεκλείδωτο παράθυρο και βούτηξαν 850€ που βρήκαν σε ένα συρτάρι και ένα κινητό τηλέφωνο. Οι ιδιοκτήτες, που εκείνη την ώρα επέστρεφαν στο σπίτι, κατάλαβαν τι συμβαίνει και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.

Οι ληστές έφυγαν με μία κόκκινη Alfa Romeo, αλλά λίγο αργότερα βρέθηκαν πίσω τους περιπολικά της αστυνομίας. Για να ξεφύγουν ανέπτυξαν υπερβολική ταχύτητα και κινήθηκαν προς Λαμία. Επιχείρησαν να μπουν από τον ανισόπεδο  κόμβο των Θερμοπυλών προς το χωριό Θερμοπύλες, αλλά ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο προσέκρουσε στις μεταλλικές προστατευτικές μπάρες.
 
Το αυτοκίνητο τινάχτηκε στον αέρα! Καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς και ο οδηγός σκοτώθηκε ακαριαία. Ο συνοδηγός βαριά τραυματισμένος, βγήκε από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου και κουτσαίνοντας διέσχισε κάθετα το ένα ρεύμα του δρόμου και κρύφτηκε στη διαχωριστική νησίδα.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο τον βρήκαν και τον μετέφεραν σε νοσοκομείο. Στα ρούχα του οδηγού βρέθηκαν τα 850€ που είχαν κλέψει, ένα πιστόλι και μία γεμιστήρα με δεκατρείς σφαίρες.

Ο βαριά τραυματισμένος Αλβανός, νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε