Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Νέα απώλεια για τον Απόστολο Γκλέτσο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τρίτη κατά σειρά ανεξαρτητοποίηση δημοτικού συμβούλου της Στυλίδας έρχεται να ταράξει τα νερά στην παράταξη του Απόστολου Γκλέτσου.

Η δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας Βασιλική Μαντέ ανακοίνωσε σήμερα την ανεξαρτητοποίησή της. Κατηγορεί τη δημοτική αρχή για ασυνέπεια λόγων και έργων, προεκλογικών δεσμεύσεων και μετεκλογικών μεθοδεύσεων. Θεωρεί ότι πάνω από τους γυρολόγους καριερίστες, τους κυνηγούς θέσεων και αξιωμάτων και το βόλεμα υπάρχει το συμφέρον όλων των συνδημοτών της και η αξιοπρέπεια με τις αρχές της, την οδηγούν στο να μη μείνει απαθής με κίνδυνο να γίνει συνένοχη.

Διευκρινίζει ότι παραμένει ως ανεξάρτητη στο δημοτικό συμβούλιο Στυλίδας και θα εκφράζει τις θέσεις όλων των ανθρώπων που την στήριξαν με την ψήφο τους και όλων των συμπατριωτών της. Παράλληλα ελπίζει σύντομα να ανοίξει ένας δημοκρατικός διάλογος για το μέλλον του δήμου και όχι για τις επόμενες εκλογές και υπόσχεται να συμβάλλει έμπρακτα σε αυτό.

Η Βασιλική Μαντέ παραιτείται επίσης από την επιτροπή ποιότητα ζωής. Να υπενθυμίσουμε ότι από την αρχή της θητείας του Απόστολου Γκλέτσου αρκετές φορές βρέθηκε απέναντι στις αποφάσεις του ενώ σε παλαιότερες δηλώσεις της στο Star Κεντρικής Ελλάδας είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τη στάση του δημάρχου στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Προηγήθηκε η ανεξαρτητοποίηση του Ν. Αγαπίου και του Π. Βελεσιώτη…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε