Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Φθιώτιδα: O Γκλέτσος και οι κάτοικοι φωνάζουν αλλά το πάρτι των διαρρηκτών συνεχίζεται!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι άγνωστοι δράστες ξεκίνησαν από τον Καραβόμυλο ανοίγοντας αυτοκίνητα και έφτασαν μέχρι την Πελασγία κλέβοντας καταστήματα, περίπτερο, σπίτια και εξοχικά…

Αν έχετε εξοχικό προς την Ανατολική Φθιώτιδα καλό θα ήταν να το επισκεφθείτε ή να το ελέγξετε γιατί ακόμη δεν έχουν καταγραφεί τα εξοχικά που “επισκέφθηκαν” στην παραλία της Πελασγίας αλλά και μέσα στην Πελασγία οι “ποντικοί”.

Από καφετέρια στη Πλατεία πήραν όλες τις ηλεκτρικές κι ηλεκτρονικές συσκευές, διέρρηξαν περίπτερο και ζαχαροπλαστείο και στη συνέχεια πήραν σβάρνα τα εξοχικά του παραλιακού οικισμού “γδύνοντάς τα”. Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για τους ίδιους δράστες, που λίγες ώρες πριν διέρρηξαν αυτοκίνητο ζευγαριού στον Καραβόμυλο που είχε πάει για φαγητό σε ψαροταβέρνα της περιοχής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάμε για πρόβλημα αστυνόμευσης στον διευρυμένο δήμο Στυλίδας. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, τα βράδια απ΄άκρη σ΄άκρη την ανατολική Φθιώτιδα την καλύπτει μόνο ένα περιπολικό με έναν μόνο αστυνομικό!!!

Ο δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος φωνάζει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε και πρόσφατα πήρε διαβεβαιώσεις ότι θα ενισχυθεί το αστυνομικό τμήμα Στυλίδας. Οι κάτοικοι δηλώνουν για μια ακόμη φορά αγανακτισμένοι και απειλούν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε