Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Οι ληστές τους κλείδωσαν στην τουαλέτα και έσβησαν το φως

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πάνω από 6 ώρες το ηλικιωμένο ζευγάρι φώναζε “βοήθεια” και δεν άκουγε κανείς.

Το περιστατικό συνέβη τη νύχτα στη Μακρακώμη, όπου ζει ένας 75χρονος πρατηριούχος με την 71χρονη σύζυγό του και ακριβώς κάτω από το σπίτι τους, έχουν βενζινάδικο.

Ο 75χρονος, στις 22.00 χθες, έκλεισε το μαγαζί του και πήγε να ανέβει στο σπίτι του.

Όπως διαβάζουμε στο LamiaReport, pριν προλάβει να μπει στην πόρτα, εμφανίστηκαν μπροστά του οι δυο ληστές. Ο ένας κρατούσε πιστόλι και ο άλλος κατσαβίδι και λέιζερ.

Toν έσπρωξαν και τον έριξαν στο πάτωμα μέσα στο σαλόνι, όπου βρίσκονταν και η σύζυγός του. Οι δυο ληστές που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, πήραν τις εισπράξεις αλλά και τα χρήματα που είχαν στο σπίτι για τον εφοδιασμό του πρατηρίου, συνολικά 30.000 ευρώ!. Επίσης άρπαξαν χρυσαφικά και ρολόγια που βρήκαν μέσα στο σπίτι.
Στη συνέχεια κλείδωσαν το ζευγάρι στην τουαλέτα, έσβησαν τα φώτα και… εξαφανίστηκαν!

Οι ηλικιωμένοι μάταια καλούσαν σε βοήθεια, για περισσότερες από 6 ώρες. Κανείς δεν μπορούσε να τους ακούσει.
Με ένα μικρό κομμάτι μαρμάρου που είχε μέσα στην τουαλέτα, κατάφεραν σιγά σιγά να σπάσουν την πόρτα και να ελευθερωθούν, λίγο μετά τις 4.00 τα ξημερώματα και να καλέσουν σε βοήθεια.

Από το σοκ και την ταλαιπωρία, δεν μπορούσαν να δώσουν πολλές λεπτομέρειες στους αστυνομικούς, οι οποίοι αναζητούν δυο αλλοδαπούς μελαχρινούς άνδρες, έναν ψηλό και έναν κοντό με αθλητικές φόρμες, όπως τους περιέγραψε το ζευγάρι…

Διαβάστε ακόμα:

Λακωνία: Κακοποίησαν ζευγάρι ηλικιωμένων – Οι κάτοικοι παίρνουν τα όπλα!

Κάρυστος: Την κλείδωσε στην τουαλέτα για μια ολόκληρη μέρα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε