Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Πεζοπορία με τον Απόστολο Γκλέτσο – Δείτε φωτογραφίες!

ΦΩΤΟ από lamiastar.gr
ΦΩΤΟ από lamiastar.gr

Γκρουπ 40 πεζοπόρων επισκέφθηκε την περιοχή της Νεράιδας…

Η συμμετοχή του δήμου Στυλίδας στην πρόσφατη έκθεση εναλλακτικών μορφών τουρισμού «Nexus 2012», άρχισε να αποδίδει άμεσα καρπούς, καθώς την Κυριακή, 1 Απριλίου, το πρώτο γκρουπ 40 πεζοπόρων επισκέφθηκε στην περιοχή της Νεράιδας ένα από τα ομορφότερα τμήματα του ορεινού όγκου της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Τους πεζοπόρους, οι οποίοι γνώρισαν το ορειβατικό μονοπάτι στην έκθεση «Nexus» κι αποφάσισαν άμεσα να το επισκεφθούν, υποδέχθηκε στην πλατεία της Νεράιδας ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος στο καλωσόρισμά του, τους ευχήθηκε μια ασφαλή και ευχάριστη διαδρομή και τους παρότρυνε να γνωρίσουν και τον υπόλοιπο ορεινό όγκο της περιοχής.
ΦΩΤΟ από lamiastar.gr

Οι πεζοπόροι, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και ακολούθησαν τη διαδρομή προς το παλιό χωριό της Νεράιδας, ενώ επισκέφθηκαν και την παλαιά Ι.Μ. Ταξιαρχών. Ο Δήμος Στυλίδας έχει φροντίσει να διατηρείται καθαρό το μονοπάτι, καθιστώντας το έτσι εύκολα προσβάσιμο σ’ όσους επιθυμούν να το επισκεφθούν.
ΦΩΤΟ από lamiastar.gr

Σύμφωνα με το lamiastar.gr, ο δήμος Στυλίδας ευελπιστεί, πως η συγκεκριμένη επίσκεψη αποτελεί την πρώτη μιας σειράς οργανωμένων περιηγήσεων στα βουνά του Δήμου Στυλίδας, καθώς ο ορεινός όγκος της περιοχής μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες άθλησης και αναψυχής, ανάλογες της ήδη γνωστής, παράλιας ζώνης της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε