Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Στο εδώλιο για τη δολοφονία της 12χρονης Βασούλας!

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Το άτυχο κορίτσι είχε βρει φρικτό θάνατο με 17 μαχαιριές από τον ίδιο της, τον πατέρα…

Αύριο ο Χρήστος Βουλγαράκης θα καθίσει στο σκαμνί για να δικαστεί από μηδενική βάση στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας. Ο πα-τέρας, στις 27 Απριλίου 2002 είχε κατασφάξει με 17 μαχαιριές τη 12χρονη Βασούλα με την οποία διέμεναν σε ένα φτωχόσπιτο στην Πελασγία, ενώ η μητέρα ήταν στην Αθήνα και σε διάσταση με τον σύζυγό της.

Μετά το έγκλημα είχε εξαφανιστεί και 3 μέρες μετά εντοπίστηκε στο μοναστήρι των Παπαροκάδων στο Τρίκορφο Φωκίδας. Εκεί έμεινε για μια βραδιά και την επόμενη παρουσιάστηκε στην αστυνομία, όπου ισχυρίστηκε ότι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι, σκότωσαν το παιδί του και στη συνέχεια απήγαγαν τον ίδιο και τον εγκατέλειψαν σε άγνωστη περιοχή.

Αρχικά στο Καρπενήσι ο Χρήστος Βουλγαράκης είχε δικαστεί σε 21 χρόνια φυλάκιση, αφού του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου.

Ο Εισαγγελέας Εφετών Λαμίας κ. Γιαμούζης είχε ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, ενώ το 2009 με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά ο Βουλγαράκης βγήκε από τις φυλακές και πήρε το δρόμο για το μοναστήρι των Παπαροκάδων. Υπήρξε τότε θύελλα αντιδράσεων, ενώ η πρώην σύζυγός του εξοργισμένη κατέθεσε αναφορές ζητώντας να μπει και πάλι στη φυλακή. Έτσι η αποφυλάκιση δεν κράτησε για πολύ, αφού ήρθε η απόφαση αναίρεσης του Αρείου Πάγου.

Μέχρι σήμερα κρατείται στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. Αύριο η υπόθεση και πάλι θα κριθεί από μηδενική βάση, αν βέβαια γίνει το δικαστήριο και δεν υπάρξουν νομικά ζητήματα και προσκόμματα και δοθεί πάλι αναβολή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε