Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Θρίλερ σε παραλία με 5χρονο κοριτσάκι – Το παιχνίδι στην άμμο έκρυβε παγίδες!

Φθιώτιδα: Θρίλερ σε παραλία με 5χρονο κοριτσάκι – Το παιχνίδι στην άμμο έκρυβε παγίδες!

Οι γονείς άφησαν το παιδί τους στην αμμουδιά να παίξει, δίπλα από τη θάλασσα. Από τη μια στιγμή στην άλλη τα πράγματα πήραν εφιαλτική τροπή…

Σε θρίλερ εξελίχθηκε ένα απογευματινό μπάνιο για μια οικογένεια από τα Καμένα Βούρλα το απόγευμα του Σαββάτου στην γνωστή παραλία του Ασπρονερίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι έπαιζε στην άκρη της θάλασσας και χωρίς κανείς να αντιληφθεί πως, ξαφνικά βρέθηκε να έχει πιει νερό και να έχει χάσει τις αισθήσεις του. Ευτυχώς στο σημείο βρέθηκαν δυο γιατροί οι οποίοι έτρεξαν αμέσως για βοήθεια και όπως είπαν λουόμενοι, η επέμβασή τους ήταν πραγματικά σωτήρια, αφού το κοριτσάκι ήταν σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.

«Το παιδί είχε σχεδόν φύγει από τη ζωή και το επανέφεραν. Του έσωσαν τη ζωή. Ειδικά ένας καρδιολόγος έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες και τα κατάφερε. Να τους έχει καλά ο Θεός», είπε ένας από τους λουόμενους που βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Ασπρονέρι.

Η 5χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, όπου ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις