Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Φθιώτιδα:”Ίσως πρέπει να τους δείρουμε” λένε οι φορτηγατζήδες!

ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αποφασισμένοι για δυναμικές κινητοποιήσεις δηλώνουν οι φορτηγατζήδες – Δείτε το βίντεο…

Ενάμιση χρόνο νωρίτερα ανοίγει το επάγγελμα των μεταφορών σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Γιάννης Ραγκούσης στους εκπροσώπους των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων που τον συνάντησαν.

Ο Γιάννης Ραγκούσης διεμήνυσε την άμεση απελευθέρωση από 1η Ιανουαρίου. Η αντίδραση των φορτηγατζήδων αναμένεται δυναμική. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως οι ομοσπονδίες θα αποφασίσουν κινητοποιήσεις οι οποίες ενδεχομένως να δημιουργήσουν σοβαρότερα προβλήματα σε σχέση με πέρυσι.

«Οι συνάδελφοι θέλουν άγριες κινητοποιήσεις. Γνωρίζουμε από τώρα τι θα βγάλουν οι συνελεύσεις. Ίσως πρέπει να κοιμηθούμε έξω από την βουλή, ίσως πρέπει να τους δείρουμε κιόλας» δήλωσε στο lamiastar.gr, ο αντιπρόεδρος των αυτοκινητιστών Φθιώτιδας Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος.

Ο κ. Ραγκούσης ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων ότι το διοικητικό τέλος για απόκτηση άδειας θα ανέρχεται στα 1.500 ευρώ και επιπλέον ότι καταργούνται οι διακρίσεις στην έδρα, δηλαδή οι διακρίσεις μεταξύ διεθνών και εθνικών μεταφορών. Επίσης και στην περίπτωση των φορτηγών και των βυτιοφόρων θα ισχύει το αμεταβίβαστο της άδειας, δηλαδή αυτή θα πρέπει να επιστρέφεται στο κράτος και δεν θα μπορεί να μεταβιβάζεται ή να πωλείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ραγκούσης: Απελευθέρωση φορτηγών και βυτιοφόρων 1,5 χρόνο νωρίτερα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε