Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Φθιώτιδα:”Τι έγινε παιδιά, θα μας ληστέψετε”; Δείτε το βίντεο!

Φθιώτιδα:”Τι έγινε παιδιά, θα μας ληστέψετε”; Δείτε το βίντεο!

Δεν πίστευε αυτό που θα ακολουθούσε, αλλά η συνέχεια τον έκανε αυτόπτη μάρτυρα της ληστείας…

Ο κ.Μιχάλης είναι ένας από τους πολίτες που ήρθαν αντιμέτωποι με τους δύο δράστες της ληστείας στο υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στον Άγιο Κωνσταντίνο. Επισκέφθηκε την τράπεζα νωρίς το πρωί προκειμένου να πάρει χρήματα αλλά και να πληρώσει λογαριασμό, δυστυχώς όμως οι δράστες πρόλαβαν να αρπάξουν ότι υπήρχε στα ταμεία.

Περίμενε στην πόρτα μέχρι να έρθει η σειρά του, όταν είδε δύο άτομα με κράνη να πλησιάζουν. Αστειευόμενος είπε στον υπάλληλο πως θα γινόταν ληστεία και πείσθηκε για το τι συνέβαινε μόνο όταν είδε τα καλάσνικοφ. Ο ένας από τους δράστες τον έσπρωξε έξω από το υποκατάστημα και ο κ.Μιχάλης τους είπε «Τι έγινε ρε παιδιά θα μας ληστέψετε;».

Ο ένας έμεινε στην πόρτα και ο δεύτερος κατευθύνθηκε προς τον υπάλληλο. Ζήτησε τα χρήματα και μέσα σε πέντε λεπτά όπως λέει ο κ.Μιχάλης εξαφανίσθηκαν. Οι δράστες άρπαξαν ποσό μικρότερο των 1.000 ευρώ και διέφυγαν με μηχανάκι Yamaha προς την παραλιακή των Καμένων Βούρλων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, μικρού ύψους. Την ώρα της ληστείας φορούσαν μπλέ μπουφάν και μαύρα κράνη. Μεγάλη δύναμη της αστυνομικής διεύθυνσης Φθιώτιδας έστησε μπλόκα σε όλα τα κομβικά σημεία στην γύρω περιοχή. Οι αστυνομικοί γνωρίζουν την πινακίδα της μηχανής με την οποία διέφυγαν οι δράστες και πρόκειται που εκλάπη 25 Νοέμβρη από την Αθήνα.

Δείτε το βίντεο από το lamiastar.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε