Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Γιάννενα: Διπλή αστυνομική επιχείρηση με 4 συλλήψεις – Κατασχέθηκαν πάνω από 100 κιλά χασίς [pic]

Γιάννενα

Ο εντοπισμός και η κατάσχεση μεγάλης ποσότητας χασίς, συνολικού βάρους 103 κιλών, καθώς και 4 συλλήψεις, είναι το αποτέλεσμα δύο επιχειρήσεων της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων στην Ιόνια Οδό και στο προάστιο Αμφιθέα. Συγκεκριμένα…

χθες το μεσημέρι στην Ιόνια Οδό στα διόδια Τερόβου, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 36χρονος Αλβανός με συνοδηγό έναν 41χρονο συμπατριώτη του. Μετά από έρευνα βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών του οχήματος, 5 σάκοι με 14 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 51 κιλών και 150 γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ συνελήφθηκαν οι δύο Αλβανοί ως κατηγορούμενοι για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Γιάννενα

Κατά την δεύτερη αστυνομική επιχείρηση, οι άνδρες της Δίωξης εντόπισαν προχθές το μεσημέρι, στην εθνική οδό Ιωαννίνων-Κοζάνης, στο ύψος της Ελεούσας Ιωαννίνων ένα αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα. Σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν, ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάθμευσης και με επικίνδυνο ελιγμό διαφυγής ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα. Το όχημα εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην Αμφιθέα Ιωαννίνων, όπου συνελήφθησαν ο 47χρονος οδηγός και μια 31χρονη Γεωργιανή που ήταν συνοδηγός.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι δράστες, πριν από τη σύλληψή τους, είχαν αποκρύψει σε περιοχή με πυκνή βλάστηση, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 52 κιλών και 300 γραμμαρίων, η οποία εντοπίστηκε στο πλαίσιο ερευνών που ακολούθησαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, και η οποία κατασχέθηκε.

Προανάκριση και για τις δύο υποθέσεις διεξάγει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ενώ οι 4 συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις