Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιάννενα:Ο εφιάλτης του υπαλλήλου ξεκίνησε όταν πλησίασε την τελευταία μηχανή!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο άτυχος υπάλληλος συνήλθε από τα χτυπήματα στο νοσοκομείο της πόλης…

Τον τρόμο έζησε χθες το βράδυ (31-01-2013) υπάλληλος βενζινάδικου στην Ανατολή Ιωαννίνων από δύο ληστές, οι οποίοι με απειλή μαχαιριού δεν δίστασαν να τον χτυπήσουν προκειμένου να του αποσπάσουν τα χρήματα από τις εισπράξεις.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 22.00 δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα και φορούσαν κράνη, μπήκαν στο βενζινάδικο και περίμεναν στην ουρά. Όταν έφτασε η σειρά τους και τους πλησίασε ο υπάλληλος, έβγαλαν μαχαίρια και τον χτύπησαν στο πρόσωπο, για να του πάρουν το τσαντάκι που φορούσε.

Ακολούθως κατευθύνθηκαν προς το εσωτερικό του πρατηρίου και αφαίρεσαν τα χρήματα και από το ταμείο του καταστήματος. Σύμφωνα με το pamepreveza.gr, το συνολικό ποσό που αφαίρεσαν οι δύο δράστες ανέρχεται στα 2.000 ευρώ.

Στην συνέχεια οι δύο άγνωστοι επιβιβάστηκαν στην μοτοσυκλέτα και τράπηκαν σε φυγή . Η μοτοσυκλέτα μετά από αναζητήσεις της αστυνομίας βρέθηκε εγκαταλελειμμένη μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο 6ο χλμ. της Ε.Ο. Ιωαννίνων – Αθηνών μαζί με ένα κράνος. Από τον έλεγχο που έγινε αποδείχθηκε ότι η μοτοσυκλέτα ήταν κλεμμένη.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Χανιά:Ο φάκελος που έφτασε στην εφορία έκρυβε σφαίρα και προειδοποιητικό σημείωμα!

Αχαϊα: Βεντέτα σε Λύκειο με ”φουσκωτούς” – Απειλές για μαχαίρωμα μαθητών και καθηγητών!


Πάτρα: Κατέρρευσε συνταξιούχος στην ουρά για τη μειωμένη του σύνταξη!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε