Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Γιαούρτωσαν τον πρώην πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης

Γιαούρτωσαν τον πρώην πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης

“Μου επιτέθηκαν με αυγά και γιαούρτια, συνοδευόμενα με χυδαίες φράσεις”, καταγγέλει ο Ιωακείμ Γρυσπολάκης.

Το γιαούρτι φαίνεται πως πάει να καθιερωθεί ως τρόπος διαμαρτυρίας όχι μόνο για τους πολιτικούς! Ο πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, ενώ περπατούσε χθες το βράδυστο κέντρο της πόλης των Χανίων, δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρους.

“Τέσσερα φασιστοειδή με κουκούλες –ως γνωστόν τα φασιστοειδή κρύβουν το πρόσωπό τους- εν μέση οδό στο κέντρο των Χανίων και μπροστά σε πλήθος κόσμου, μου επιτέθηκαν με αυγά και γιαούρτια, συνοδευόμενα με χυδαίες φράσεις σχετικά με τη δράση μου για τις αλλαγές στα Πανεπιστήμια, πριν εξαφανιστούν”, δήλωσε ο πρώην πρύτανης

Ο ίδιος αποδίδει την επίθεση σε προσπάθεια φίμωσης κάθε αντίθετης με αυτούς άποψης, μέσω της άσκησης τρομοκρατίας. “Ας τους χαίρονται όσοι, έξω από το Ίδρυμα αλλά και μέσα σε αυτό, τους εξέθρεψαν, τους γαλούχησαν, τους καθοδηγούν και τους χαϊδεύουν, έχοντας μπερδέψει τους κοινωνικούς αγώνες –που απαιτούν πάνω απ΄ όλα ήθος- με την αλητεία και τον χουλιγκανισμό. Δεν θα τους περάσει όμως! Πρέπει να γνωρίζουν ότι η άσκηση της τρομοκρατίας αποδεικνύει την έλλειψη επιχειρημάτων εκ μέρους τους καθώς και ότι θα συνεχίσω τον αγώνα για τις αλλαγές στα Πανεπιστήμια”, καταγγέλει ο κος Γρυσπολάκης.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο από την επίθεση στον Πάγκαλο – Κάτοικοι της Κερατέας γιαούρτωσαν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε