Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Γκλέτσος: “20 χρόνια μετά…”

ΦΩΤΟ από LamiaReport

Κάπως έτσι σχολίασε ο Δήμαρχος Στυλίδας τη λύση που δίνεται στο αποχετευτικό πρόβλημα της περιοχής…

που ταλαιπωρεί τους κατοίκους τα τελευταία 20 χρόνια και για το οποίο έχουν ξοδευτεί αρκετά χρήματα, χωρίς όμως να υπάρχει οριστικό αποτέλεσμα.

Τώρα, όπως διαβάζουμε στο LamiaReport, ο Δήμαρχος έρχεται να δώσει τη λύση, την οποία μάλιστα είχε υποσχεθεί προεκλογικά.

Το μεγάλο αυτό έργο, που αφορά στην αποχέτευση και επεξεργασία των λυμάτων, εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον – Αειφόρος Ανάπτυξη»…

Σύμφωνα με πληροφορίες το κόστος του προϋπολογισμού είναι 13.355.000€ και μάλιστα μαζί με τη πόλη της Στυλίδας, λύνεται και το αποχετευτικό της Αγ. Μαρίνας (μίας και εντάχθηκε ως ενιαίος οικισμός) και με την ύπαρξη του αγωγού προσαγωγής δρομολογείται σε δεύτερη φάση και η λύση του Αποχετευτικού του Αυλακίου.

Με το έργο αυτό, πέρα από την προστασία της υγείας των πολιτών και του περιβάλλοντος,
δεν τίθεται πλέον θέμα προστίμων και μάλιστα τσουχτερών, που θα έπρεπε να πληρώνει ο Δήμος Στυλίδας στην Ε.Ε, για μη συμμόρφωση από το 2005.

Για το θέμα, ο Δήμαρχος Στυλίδας και ο Πρόεδρος ΔΕΥΑ Λαμίας και Δήμαρχος Λαμιέων Γεώργιος Κοτρωνιάς, θα δώσουν κοινή συνέντευξη τύπου, στα γραφεία της ΔΕΥΑ Λαμίας, στις 11:00 το πρωί.

Διαβάστε ακόμα:
Φθιώτιδα:Νέα μήνυση κατά Γκλέτσου-Γυαλιά καρφιά το γραφείο του άγριου ξυλοδαρμού!

Φθιώτιδα: Βγήκε από το νοσοκομείο ο Γκλέτσος -Τι λέει στο NewsIt για τον ξυλοδαρμό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε