Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Hλεία: Δραματική διάσωση παιδιού σε νηπιαγωγείο – Έπεσε σε φρεάτιο βάθους 3 μέτρων!

ΦΩΤΟ από iliatora.gr
ΦΩΤΟ από iliatora.gr

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια κοριτσιού 3,5 ετών που έπεσε μέσα σε ανοιχτό φρεάτιο βάθους 3 μέτρων, στην αυλή του 2ου Νηπιαγωγείου Γαστούνης…

Σύμφωνα με το iliatora.gr, κάποιος ή κάποιοι είχαν σηκώσει το βαρύ σιδερένιο καπάκι του φρεατίου, χωρίς να το αντιληφθούν οι νηπιαγωγοί του σχολείου, με παρ’ ολίγον τραγικές συνέπειες. Η μητέρα του μικρού κοριτσιού επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το 2ο Νηπιαγωγείο μαζί με το παιδί, για να ρυθμίσει ζητήματα σχετικά με την εγγραφή του.

Ενώ η μητέρα συνομιλούσε με τις νηπιαγωγούς, το κοριτσάκι έπαιζε αμέριμνο στην αυλή μαζί με άλλα δύο παιδάκια. Κάποια στιγμή και τα τρία παιδιά βρέθηκαν στην πίσω πλευρά του κτιρίου. Το ένα από τα δύο φρεάτια που βρίσκονται εκεί ήταν ανοιχτό, με αποτέλεσμα το παιδί να πέσει μέσα…

Τα κλάματα του κοριτσιού άκουσε η μητέρα και οι νηπιαγωγοί και όλες μαζί έσπευσαν στο σημείο. Τις εκκλήσεις των γυναικών για βοήθεια άκουσε ένας Αλβανός εργάτης, ο οποίος μετά από υπεράνθρωπη προσπάθεια κατόρθωσε να τραβήξει το κοριτσάκι μέσα από τα λιμνάζοντα ύδατα του φρεατίου και να το ανασύρει στην επιφάνεια.

Το παιδί είναι καλά στην υγεία του και μετέβη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα καθαρά για προληπτικούς λόγους. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ο αντιδήμαρχος Πηνειού & δάσκαλος Δημήτρης Βασιλόπουλος, ο οποίος έδωσε εντολή για ενίσχυση του σφραγίσματος του φρεατίου και άλλων παρόμοιων στα σχολεία της περιοχής.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε