Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Hράκλειο: Απολογούνται για ναρκωτικά, όπλα και αρχαιοκαπηλία – ”Αστακός” τα δικαστήρια!

ΦΩΤΟ από prismanews.gr
ΦΩΤΟ από prismanews.gr

Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου πέρασαν νωρίτερα οι 8 που κατηγορούνται για σωρεία κακουργηματικών πράξεων στην δεύτερη δικογραφία που σχηματίστηκε με φόντο την ληστεία της χρηματαποστολής στις Βασιλειές.

Απο νωρίς το δικαστικό μέγαρο περιφρουρείται απο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με τα μέτρα ασφαλείας να χαρακτηρίζονται δρακόντεια. Στα δικαστήρια έχουν συγκεντρωθεί και συγγενείς των κατηγορουμένων που ο ένας μετά τον άλλο περνούν το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου προκειμένου να απολογηθούν.

Οι 8 εμπλέκονται σε υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών και όπλων μέχρι διακίνηση λαθρομεταναστών, αρχαιοκαπηλία και εμπορία λαθραιων τσιγάρων όπως αναφέρονταν στις τηλεφωνικές συνομολίες τους.

Πρωταγωνιστές της δευτερης δικογραφίας είναι δυο αδέρφια από το Ρέθυμνο 29 και 25 ετών που φαίνεται πως ειχαν ηγετικό ρόλο στην εκτέλεση των εγκληματικών πράξεων. Επίσης εμπλέκονται 6 ακόμη άτομα αναμεσά τους ένας πυροσβέστης που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές ο οποίος φέρεται να έδωσε ένα πυροβόλο όπλο σε ένα από τα δυο αδέρφια.

Επίσης ένας 27χρονος από το Γάζι που προκύπτει η συμμετοχή του σε μεταφορά ναρκωτικών, έναν 28χρονο που μέχει στο Ηράκλειο που φέρεται να εμπλέκεται σε αγοραπωλησία ναρκωτικών, ένας 31χρονος Ηρακλειώτης και ένας 54χρονος που φέρεται να ζητά την πώληση της μοτοσυκλέτας του με αντάλλαγμα ένα πυροβόλο όπλο, ένας 36χρονος που φέρεται να συνομιλεί με τα δυο αδέρφια για υπόθεση διακίνησης λαθρομεταναστών, και ένας 54χρονος από το Λασίθι που φέρεται να συνομιλεί για υπόθεση αρχαιοκαπηλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηλεία: Πανικός σε ρομαντική βόλτα – Έβλεπαν τη φίλη τους να αιωρείται από δέντρο!

Μεσσηνία: Άκουγε κλειδωμένος στην τουαλέτα να του αδειάζουν το σπίτι!

Αγρίνιο: Η μελαχρινή σωματοφύλακας της Άνγκελα Μέρκελ – Δείτε φωτό!

Κρήτη:Έκαναν 5.500 χιλιόμετρα με μηχανή,για να κάτσουν στην πιο διάσημη καφετέρια!

Ηλεία:Με τι ασχολείται ο Κώστας Σημίτης στον ελεύθερο χρόνο του;

Αχαϊα: Η… μακάβρια εκδίκηση γυναίκας στον εν διαστάσει σύζυγό της!

Κρήτη: Αμερικανικός κολοσσός, εξαγόρασε 4 ξενοδοχεία!

Γιαννιτσά: Το γράμμα του Ρότζερ Φέντερερ σε 14χρονο μαθητή-φαινόμενο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε