Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η βροχή “νίκησε” τις παρελάσεις – Πού ματαιώθηκαν

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μετά τα Ιωάννινα ανακοινώθηκε η ματαίωση των παρελάσεων  σε Κομοτηνή, Καστοριά και Γρεβενά. Στην Ξάνθη η μαθητική δεν θα πραγματοποιηθεί, κανονικά ωστόσο θα γίνει η στρατιωτική παρέλαση στην πόλη.

Την απόφαση να ματαιωθεί η μαθητική-πολιτκή παρέλαση στην πόλη της Ξάνθης ενόψει του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου πήρε το πρωί της Κυριακής η Π.Ε. Ξάνθης.

Όπως γράφει το thrakitoday λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην πόλη της Ξάνθης, με σποραδικές βροχές να συνθέτουν το σκηνικό του καιρού, αποφασίστηκε να ματαιωθεί η μαθητική παρέλαση, ενώ θα πραγματοποιηθεί κανονικά τόσο η στρατιωτική παρέλαση όσο και η κατάθεση στεφάνων.

Η μαθητική παρέλαση της Κομοτηνής οδηγήθηκε και αυτή σε ματαίωση για τους ίδιους λόγους.

Ακύρωση της προγραμματισμένης παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου ανακοινώθηκε και στα Γρεβενά. Όπως γράφει το star-fm.gr η βροχόπτωση που συνεχίζεται από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωσή της.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας Γρεβενών:

Από το γραφείο τύπου του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Γεώργιου Δασταμάνη ανακοινώνεται ότι η καθιερωμένη παρέλαση, για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, στην πόλη των Γρεβενών ακυρώνεται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην πόλη.

Ματαίωση και της μαθητικής παρέλασης στην Καστοριά. Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση ανακοίνωση της αντιπεριφέρειας ενώ σύμφωνα με το alphafm θα παρελάσουν κανονικά μόνο στρατός, οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες και όχι οι υπόλοιποι μαθητές. Η απόφαση της Π.Ε Καστοριάς αφορά ολόκληρο τον νομό Καστοριάς

Με απόφαση της Περιφέρειας Ηπείρου, ματαιώθηκε λόγω της κακοκαιρίας και η προγραμματισμένη στρατιωτική και μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στα Γιάννενα

Διαβάστε επίσης: Γιάννενα: Ματαίωση της παρέλασης λόγω… καιρού

Πάτρα: Παρέλαση με συγκεντρώσεις, πορείες και… διμοιρίες των ΜΑΤ

Λαμία: Παρέλαση σε ένα… σιδερόφρακτο ”κλουβί” – Δείτε φωτογραφίες!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε