Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηλεία: Ανατριχιαστική ομολογία – ”Τον βασανίζαμε για 4 μέρες και μετά τον πνίξαμε”!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Σοκάρουν τα λόγια του νεαρού δολοφόνου – Ο ίδιος και άλλα άτομα που αναζητούνται βασάνισαν το θύμα τους και στη συνέχεια τον σκότωσαν και τον έθαψαν στην Ανδραβίδα

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Αμαλιάδας, ο 26χρονος από το Μπαγκλαντές, που κατηγορείται για την απαγωγή, τον βασανισμό και το θάνατο 40χρονου ομοεθνή του πριν από 17 περίπου ημέρες στην περιοχή της Ανδραβίδας, μαζί με ακόμη τρία άτομα, τα οποία και αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές.

Ο 26χρονος ομολόγησε ότι επί 4 ημέρες σε ένα δωμάτιο στην περιοχή της Ανδραβίδας μαζί με τα άλλα άτομα, βασάνιζαν τον άτυχο ομοεθνή τους, τον οποίο μάλιστα είχαν συνεχώς φιμωμένο και δεμένο με ανοικτά χέρια σε ένα κρεβάτι!

Όταν τελικά έλαβαν τα χρήματα από τους συγγενείς του 40χρονου και φοβούμενοι ότι θα τους κατήγγειλε, αποφάσισαν να τον σκοτώσουν. Σύμφωνα με το ilialive.gr, είπε ότι τον χτυπούσαν με ένα ξύλο στο κεφάλι, το οποίο στην συνέχεια έκαψαν και για να τον θανατώσουν πήραν σύρμα για τα ρούχα και οι τρεις κρατούσαν τον άτυχο αλλοδαπό και ο ένας τον έπνιγε!

Στη συνέχεια τον μετέφεραν σε ένα χώρο 70 περίπου μέτρα από το δωμάτιο στο οποίο διέμεναν και τον έθαψαν, βάζοντας πάνω από το πτώμα ένα στρώμα κρεβατιού…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηγουμενίτσα: Θρίλερ σε παραλία – Βρήκαν νεκρή μια νεαρή γυναίκα!

Πάτρα: Κρεμάστηκε στο σπίτι που ζούσε από μικρό παιδί – Τον βρήκε νεκρό ο εγγονός του!

Κρήτη: Περίεργη πτώση σε γκρεμό – Μια πέτρα του έσωσε τη ζωή!

Κοζάνη: Άνεργος ανθοπώλης έγινε εκατομμυριούχος στο τζόκερ με 4€!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε