Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ηλεία: “Δε μπορούσε να σωθεί ο 48χρονος πατέρας από την Αμαλιάδα”

ΦΩΤΟ από το PatrasTimes
ΦΩΤΟ από το PatrasTimes

Tην πεποίθησή του πως ο 48χρονος πατέρας δύο παιδιών από την Αμαλιάδα που “έσβησε” την περασμένη Κυριακή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει, εξέφρασε ο υποδιοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ιωάννης Λαουδιάς…

καθώς η αιτία θανάτου, όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση, ήταν η “μαζική πνευμονική εμβολή”.

Σύμφωνα με τον Υποδιοικητή, μετά και την ενημέρωση που είχε από την ιατροδικαστή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών Αγγελική Τσιόλα, “η αιτία θανάτου όπως αυτή γράφτηκε και στο πιστοποιητικό θανάτου είναι μαζική εμβολή”.

Όπως διαβάζουμε στο PatrasTimes, στην ερώτηση εάν ο 48χρονος πατέρας δυο παιδιών θα είχε καταφέρει να βρίσκεται στην ζωή, εάν δεν είχαν μεσολαβήσει οι συνεχείς μεταφορές του από Νοσοκομείο σε Νοσοκομείο μεταξύ Πύργου και Πάτρας,
ο κύριος Λαουδιάς, δήλωσε “φαίνεται πως και στο νοσοκομείο να βρίσκεται, να νοσηλεύεσαι και πάθεις μαζική εμβολή θα καταλήξεις χωρίς να σε προλάβουν”.

Ήδη η 6η Υ.Π.Ε Δυτικής Ελλάδος μετά το περιστατικό με εντολή του κ. Λαουδία, ζήτησε την διερεύνηση του θέματος με την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και παράλληλα ενημερώθηκαν οι Εισαγγελίες Πρωτοδικών Αχαΐας και Ηλείας για τα περαιτέρω.

“Θα τελειώσει η προκαταρκτική εξέταση και αν χρειαστεί θα γίνει και ΕΔΕ για την όλη διαδικασία διακομιδής” κατέληξε ο κ. Λαουδιάς.

Δείτε το βίντεο του PatrasTimes:

Διαβάστε ακόμα:

Ηλεία: Σε εξέλιξη ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα που γύριζαν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο!

Ηλεία: Τον έστελναν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο μέχρι να πεθάνει!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε