Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Ηλεία: Δεν άντεξε την εικόνα του νεκρού αδερφού του και πέθανε

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Διπλή τραγωδία στην περιοχή Κορυφή του Πύργου! Σκοτώθηκαν δύο αδέρφια, γονείς 11 παιδιών…

Χθες, όλα τα στοιχεία έδειχναν ότι τα δύο αδέρφια καταπλακώθηκαν από το τρακτέρ τους την ώρα που κατευθύνονταν στο κτήμα τους.

Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση άλλαξε τα δεδομένα στο διπλό θανατηφόρο. Ο 68χρονος Τρύφωνας, δεν πέθανε συνέπεια του τραυματισμού του από την ανατροπή του τρακτέρ, όπως ο αδερφός του Νίκος.

Ο θάνατός του οφείλεται σε έμφραγμα του μυοκαρδίου, σύμφωνα με το ilialive.gr, περίπου τρεισήμισι ώρες μετά το δυστύχημα.

Tο κακό συνέβη λίγο μετά τις εννέα το πρωί. Ο Τρύφωνας ήταν συνεπιβάτης στο τρακτέρ που οδηγούσε ο 65χρονος αδερφός του Νίκος, την ώρα που αυτό ανετράπη και έπεσε στο έδαφος.

Οι μικρής έκτασης εκδορές στο πρόσωπο δεν του προξένησαν κάποια βλάβη. Κατάφερε να βρει τη δύναμη να κατέβει έως το σημείο που ήταν καταπλακωμένος και νεκρός ο αδερφός του, να πάρει το κινητό του τηλέφωνο και να προσπαθήσει να καλέσει σε βοήθεια τα αδέρφια του.

H κλήση αυτή δεν έγινε ποτέ γιατί δεν είχε σήμα στο σημείο και ο άτυχος άνδρας σύρθηκε στο έδαφος και παρέμεινε εκεί για τρεις περίπου ώρες. Κατά την διάρκεια αυτή προσπάθησε να κάνει πάλι κλήση με το κινητό του αλλά απέτυχε και ξεψύχησε στο σημείο μόνος και αβοήθητος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε