Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηλεία: Εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος με την παπαδιά, ο δολοφόνος του ιερέα!

Ηλεία: Εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος με την παπαδιά, ο δολοφόνος του ιερέα!

Αυτό προκύπτει από τα ραβασάκια που της στέλνει καθημερινά – Το παράνομο ζευγάρι κρατείται σε διαφορετικά κελιά και δεν έχει οπτική επαφή – Παρόλα αυτά ο δολοφόνος του ιερέα, δεν λέει να ηρεμήσει…

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ο 41χρονος που φέρεται να εξακολουθεί να τρέφει αισθήματα  προς την παπαδιά προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί  της με σημειώματα και όποτε βρίσκει ευκαιρία δεν την αφήνει να πάει χαμένη.

Φέρεται να της στέλνει ερωτικά ραβασάκια και μηνύματα στήριξης, χωρίς όμως να βρίσκει ανταπόκριση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παπαδιά δεν έχει απαντήσει σε κανένα από τα σημειώματα και το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας το περνά αμίλητη.

Η εξομολόγηση της παπαδιάς στους παπαροκάδες

Αναταραχή προκλήθηκε χθες το πρωί (11-09-2012) έξω από τα κρατιτήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, όπου κρατείται το παράνομο ζευγάρι που δολοφόνησε τον 52χρονο ιερέα, μετά την εμφάνιση του αρχιμανδρίτη Νεκτάριου Μουλατσιώτη και δύο ακόμη μοναχών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ”Espresso”, οι τρεις μοναχοί που επισκέφθηκαν την παπαδιά, στη λίγη ώρα που έμειναν μαζί της, τη ρώτησαν σε ήρεμο τόνο τον λόγο που την οδήγησε στο στυγερό έγκλημα. Εκείνη με σκυμμένο το κεφάλι και χωρίς να τους κοιτάει στα μάτια, δεν απάντησε ευθέως. Η κουβέντα τους συνεχίστηκε σε χαμηλούς τόνους, ενώ τα όσα είπαν στην εξομολόγηση δεν έγιναν γνωστά σε κανέναν αφού το περιεχόμενο είναι απόρρητο.

Η άγρια δολοφονία του 52χρονου ιερέα συγκλόνισε τον αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Μουλατσιώτη, ενώ το γεγονός πως ο άτυχος κληρικός λειτουργούσε στην περιοχή της Φωκίδας, αποτέλεσε ακόμη μεγαλύτερο πλήγμα τόσο για τον ίδιο όσο και για την Ιερά Μονή Φωκίδας. Από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει την επιθυμία να συναντήσει την 43χρονη παπαδιά, αλλά περίμενε να ολοκληρωθεί ο κύκλος των απολογιών.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης επικοινώνησε με την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας το απόγευμα της Δευτέρας. Ρώτησε να πληροφορηθεί αν η παπαδιά που βρίσκεται κρατούμενη θέλει να τους συναντήσει και αν φυσικά επιτρέπεται κάτι τέτοιο από τις Αρχές.

Οι απαντήσεις που έλαβε ήταν θετικές και έτσι περίπου στις δώδεκα το μεσημέρι της Τρίτης, ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης και οι συνεργάτες του, γνωστοί από τη μουσική τους περιπέτεια και ως «παπαροκάδες» έφτασαν στον Πύργο και στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Μεσσηνία: Χρυσαυγίτες με κοστούμια, σε… ρόλο επιθεωρητών εργασίας!

Αχαϊα:Συγκλονίζει η απολογία παιδόφιλου – ”Με 10€ κατάφερα,να τον αποπλανήσω”!

Χανιά: Το ντοκουμέντο της άγριας ληστείας-”Αδερφάκι την έκατσες”!

Ηλεία:Με σκυμμένο το κεφάλι,η παπαδιά άνοιξε την ψυχή της,στους παπαροκάδες!

Αχαϊα:Διχάζει τους γονείς, η αναφορά διευθυντή σχολείου στη Χρυσή Αυγή!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε