Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Ηλεία: Εντυπωσιακή κούρσα αυτοκινήτου που προσγειώθηκε… σε λιοστάσι!

ΦΩΤΟ από iliapress.gr
ΦΩΤΟ από iliapress.gr

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, βγήκε από τον δρόμο, έκανε “βουτιά” στην πλαγιά, χτύπησε σε πέτρινο τοιχίο περίφραξης εξοχικού σπιτιού, έπεσε πάνω στην σιδερένια εξωτερική σκάλα και κατέληξε

σε ένα λιοστάσι! Το τροχαίο αυτό έγινε χθες στη 1 περίπου το μεσημέρι στον επαρχιακό δρόμο που οδηγεί από την Ζαχάρω στο Λέπρεο. Το αυτοκίνητο με τον οδηγό και τον συνοδηγό, σύμφωνα με την εφημερίδα “Πατρίς”, κινείτο με κατεύθυνση από Λέπρεο προς Εθνική Οδό.

Λίγο πριν την γέφυρα και ενώ είχαν περάσει το Λέπρεο, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και ακολούθησε η τρελή πορεία και η προσγείωση στο λιοστάσι. Οι περίοικοι και οι άλλοι οδηγοί που είδαν το αμάξι να χάνεται από το δρόμο ή άκουσαν απλά τον δυνατό θόρυβο που ακολούθησε από την σύγκρουση στη μάντρα του σπιτιού έτρεξαν να βοηθήσουν.

Οι δύο επιβάτες απεγκλωβίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας σοβαρά τραυματισμένοι.

Στο σημείο που έγινε το τροχαίο είχαν, σύμφωνα με περίοικους, χυθεί λάδια και είχαν ρίξει ψιλό χαλίκι για την αποφυγή τροχαίου, πράγμα που συνέβαλε στο να “γλιστρήσει” το αυτοκίνητο εκτός δρόμου και να καταλήξει στο λιοστάσι.

Το θετικό στοιχείο είναι ότι δεν θρηνήσαμε θύματα αφού το σπίτι κατοικείται μόνο τους θερινούς μήνες και κανείς δεν βρισκόταν εκείνη την ώρα στην αυλή ή στην σκάλα αλλά και το γεγονός ότι κανείς δεν εργαζόταν στο λιοστάσι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε