Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ηλεία: Έβλεπε από τον καθρέφτη, να πέφτει ο πατέρας του σε γκρεμό!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πατέρας και γιος ξεκίνησαν με διαφορετικά αυτοκίνητα για κυνήγι – Σε μια στροφή που υπάρχει γκρεμός, ο νεαρός έβλεπε από τον καθρέφτη το πιο εφιαλτικό θέαμα της ζωής του…

Σε τραγωδία παραλίγο να εξελιχθεί η εξόρμηση για κυνήγι πατέρα και γιου από το Λέπρεο Ηλείας, καθώς ο πρώτος έπεσε με το αυτοκίνητό του σε μεγάλη χαράδρα στο δρόμο από Φιγαλεία προς Πετράλωνα και τραυματίστηκε σοβαρά…

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (17-02-2013) καθώς ο 65χρονος πατέρας με το Ι.Χ. του ακολουθούσε τον γιο του, ο οποίος πήγαινε με το δικό του όχημα για κυνήγι στην ευρύτερη περιοχή. Κάποια στιγμή,  ο 35χρονος έριξε μια ματιά στον καθρέφτη του αυτοκινήτου και είδε το αυτοκίνητο του πατέρα του να βγαίνει από τον δρόμο και να καταλήγει στον γκρεμό.

Ο γιος επέστρεψε πίσω και είδε το αυτοκίνητο του πατέρα του, να έχει πέσει στο γκρεμό, ο οποίος είναι ιδιαίτερα απόκρημνος. Με την αγωνία έντονα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του ο νεαρός κατέβηκε στον γκρεμό, όπου διαπίστωσε ότι ο πατέρας του ζούσε, αλλά ήταν σοβαρά τραυματισμένος!

Αμέσως με μεγάλες προσπάθειες τον ανέσυρε στην επιφάνεια του δρόμου κι εν συνεχεία τον μετέφερε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Από εκεί διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ Αθηνών, όπου νοσηλεύεται ευτυχώς έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη: Συγκλονίζει η εξομολόγηση μαθήτριας στη δασκάλα – ”Με κακοποιεί ο πατέρας μου”!

Εύβοια: Οι γονείς του δολοφόνου έβαλαν λουκέτο στο σπίτι τους!

Ηλεία: ”Βγήκε στο μπαλκόνι και πυροβόλησε το 9χρονο κορίτσι μας”!

Θεσσαλονίκη: Οι… χαμηλοβλεπούσες κυρίες είχαν χέρι βαρύ και ασήκωτο!

Πάτρα: Όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουν, τα χαμόγελα και οι ευγένειες σταμάτησαν…

Βόλος: Ένας από τους πελάτες δεν έβαζε τα τρόφιμα στο καρότσι του…

Τρίκαλα: Η άφιξη των… Καζαμπούμπου από τα ιερά δάση της Αφρικής!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε