Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηλεία: Ημέρα μνήμης για τα θύματα τροχαίων

Ηλεία: Ημέρα μνήμης για τα θύματα τροχαίων

Αφιερωμένη σε όλους όσοι έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο ήταν η χθεσινή μέρα στην Ηλεία. Ο Όμιλος Ηλείων για τον Πολιτισμό και την Ανάπτυξη “Πολιτεία Ήλιδα – Ολυμπία” πραγματοποίησε στο συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, εκδήλωση στη μνήμη τους.

Σύμφωνα με το iliatora.gr η εκδήλωση ήταν μια προσπάθεια ενημέρωσης, συμπαράστασης προς τους συγγενείς των θυμάτων αλλά και απόδοσης φόρου τιμής σε εκείνους που τόσο άδικα έφυγαν από κοντά μας…

Συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια ήταν το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας “Πάνος Μυλωνάς”, η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας και πολλοί άλλοι τοπικοί φορείς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν βίντεο, φωτογραφίες και στατιστικά στοιχεία. Παράλληλα, αρκετά παιδιά από σχολεία της περιοχής είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής «Κυκλοφορώ με Ασφάλεια» του Ινστιτούτου “Πάνος Μυλωνάς”.

Τα εικαστικά έργα των παιδιών, για την οδική ασφάλεια και τα τροχαία ατυχήματα, φιλοξενήθηκαν στο φουαγιέ του Συνεδριακού.

Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα συγκινητική με δεκάδες κεριά να φωτίζουν τα πρωτοσέλιδα των τοπικών εφημερίδων, με τις φωτογραφίες αδικοχαμένων συγγενών, φίλων και συμπατριωτών…

Δείτε το video από το iliatora.gr:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε