Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηλεία: Καταδικάστηκε ο τσιγγάνος που μαχαίρωσε ηλικιωμένη στο σπίτι της!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Έξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί φίλοι του, που ζητούσαν να απελευθερωθεί…

Σε 6 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή, καταδικάστηκε χθες (19-11-2012) από το Δικαστήριο Ανηλίκων του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας ένας 16χρονος τσιγγάνος. Στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη εισέβαλε στο σπίτι 80χρονης στο Τραγανό την οποία απείλησε και στη συνέχεια τραυμάτισε με μαχαίρι στο πρόσωπο για να τη ληστέψει.

Ο 16χρονος κατηγορούνταν για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο δράστης είχε εισβάλει στην κατοικία της ηλικιωμένης γυναίκας και της ζητούσε τα χρήματα της σύνταξης.

Παρότι η άτυχη γυναίκα του έλεγε ότι δεν είχε χρήματα, ο ανήλικος δράστης άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και την χτύπησε στο πρόσωπο. Αφού έκανε άνω – κάτω το σπίτι και δεν βρήκε χρήματα, πήρε μερικά… κουζινικά αντικείμενα και εξαφανίστηκε, για να συλληφθεί λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας, κατά την ακροαματική διαδικασία, είχαν συγκεντρωθεί 20 – 30 ομόφυλοι του 16χρονου και υπήρχε ισχυρή αστυνομική παρουσία για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάτρα:Κόλαση φωτιάς στο ”Κρήτη ΙΙ” – Αγνοείται μέλος του πληρώματος!

Θεσσαλονίκη:O Μπουτάρης εξομολογείται, χορεύει και κάνει γιόγκα-Δείτε βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε