Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Ηλεία: Κινηματογραφική ληστεία σε κοσμηματοπωλείο

Ηλεία: Κινηματογραφική ληστεία σε κοσμηματοπωλείο

Τρεις οπλισμένοι με Καλάσνικοφ, κουκουλοφόροι λήστεψαν νωρίς χθες το απόγευμα κατάστημα με κοσμήματα στην Αρχαία Ολυμπία.

Σύμφωνα με το iliatora.gr οι τρεις δράστες αρχικά μπήκαν από λάθος σε διπλανό κατάστημα με παραδοσιακά είδη διατροφής. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν τρέχοντας στο κοσμηματοπωλείο, επιχειρώντας να μπουν από πόρτα που όπως διαπίστωσαν ήταν κλειδωμένη.

Με το κοντάκι του αυτόματου όπλου που είχαν μαζί τους οι δράστες επιχείρησαν να τη σπάσουν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και προχώρησαν στην κεντρική είσοδο.

φωτό από iliatora.gr

Ο γιος του ιδιοκτήτη που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε απέναντι κατάστημα, τους είδε και έτρεξε προς το μέρος τους. Οι ληστές τον σημάδεψαν με το όπλο και τον έβαλαν να πέσει στο έδαφος, ενώ πυροβόλησαν για εκφοβισμό στον αέρα.

Οι δράστες εισεβαλαν στο μαγαζί και έσπασαν προθήκες, αφαιρώντας βιαστικά όσα αντικείμενα μπορούσαν. Οι τρεις σημαδεύσαν με το όπλο όποιον τους κοιτούσε μέχρι να επιβιβαστούν σε κλεμμένο από την Τρίπολη ασημί ΤΟΥΟΤΑ Carina.

φωτό από iliatora.gr

Το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε με κατεύθυνση την περιοχή του Φλόκα.

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους ενώ έχουν στηθεί μπλόκα σε πολλά σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου.

Δείτε το video από to iliatora.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε