Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ηλεία: Ξύλο και τραυματισμοί σε συναυλία τράπερ στην Αμαλιάδα

Ηλεία: Ξύλο και τραυματισμοί σε συναυλία τράπερ στην Αμαλιάδα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σοβαρά επεισόδια σε νυχτερινό κέντρο στην Αμαλιάδα σε συναυλία τράπερ. Δύο παρέες έγιναν μαλλιά κουβάρια με τραυματισμούς και χτυπήματα, που λίγο έλειψε να γίνουν δολοφονικά…

Πασίγνωστος τράπερ εμφανίστηκε στη σκηνή νυχτερινού κέντρου στην Αμαλιάδα και λίγο αργότερα ξεκίνησαν τα επεισόδια. Η κατάσταση ξέφυγε για τα καλά, με ύβρεις, φωνές, γροθιές και χτυπήματα με σπασμένο μπουκάλι, που λίγο έλειψε να στοιχίσουν ζωές. Ένα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Άλλο ένα διακομίστηκε επίσης σε νοσοκομείο στην Ηλεία, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν τις εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας.

Πολύ σοβαρό επεισόδιο έλαβε χώρα προχθές τη νύχτα (19-11-2022) σε κέντρο διασκέδασης στην Αμαλιάδα, με συμπλοκή πολλών ατόμων. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά την live εμφάνιση γνωστού τράπερ που φέρει την καταγωγή του από την Ηλεία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δύο νεαροί 21 και 22 ετών στράφηκαν εναντίον μιας παρέας τεσσάρων ατόμων χτυπώντας έναν εξ αυτών στο κεφάλι με μπουκάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου οι γιατροί, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, έκριναν επιβεβλημένο να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ακόμα ένας άνδρας ο οποίος φέρει πιο ελαφρά τραύματα.

Το επεισόδιο σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ξεκίνησε περίπου στις 02.30 τη νύχτα, όταν μέσα στο μαγαζί δύο αδέρφια από την Αμαλιάδα ηλικίας 23 και 21 ετών φέρονται να στράφηκαν κατά μιας παρέας 4 ατόμων από την Αλβανία. Αφού επικράτησε πανικός μέσα στο club, η συμπλοκή των έξι συνεχίστηκε στον πεζόδρομο σε λεκτικό κυρίως επίπεδο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις