Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ηλεία: Μανιασμένη επίθεση σε κηπουρό – Τον μαχαίρωσε και τον χτυπούσε με σφυρί!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο ηλικιωμένος κηπουρός βρισκόταν στο σπίτι φίλης του, στην Γαστούνη, όταν δέχθηκε την άγρια επίθεση του δράστη με μαχαίρι και σφυρί

Σε προσωπικές διαφορές φέρεται να οφείλεται το επεισόδιο που συνέβη το απόγευμα της Τρίτης (26-03-2013) σε περιοχή του Παλαιοχωρίου Γαστούνης, όταν ένας 33χρονος επιτέθηκε σε 71χρονο και τον τραυμάτισε με μαχαίρι και σφυρί.

Οι Αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το επεισόδιο. Ο 71χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο 71χρονος εκτελούσε χρέη κηπουρού στο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας στο Παλαιοχώρι, όταν εμφανίστηκε ο 33χρονος. Εξαγριωμένος άρχισε να προκαλεί φθορές στο σπίτι και φέρεται να άρπαξε ένα σφυρί και ένα μαχαίρι με τα οποία και επιτέθηκε στον 71χρονο.

Ο άτυχος άντρας από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο και το χέρι. Ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Γαστούνης και αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάτρα: Έκλεψαν την προτομή του πατέρα του – Θύμα ο γλύπτης Διονύσης Γερολυμάτος!

Εύβοια: Έβαλε τη σημαία ανάποδα και έγινε το έλα να δεις… – Φωτό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε