Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ηλεία: Μετωπική θανάτου νταλίκας με αυτοκίνητο – Δείτε το βίντεο!

Ηλεία: Μετωπική θανάτου νταλίκας με αυτοκίνητο – Δείτε το βίντεο!

Ακόμα ένα δυστύχημα με θύμα αυτή τη φορά μία γυναίκα…

Μια 75χρονη γυναίκα από την Πάτρα είναι το θύμα δυστυχήματος που συνέβη λίγα λεπτά μετά τις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης (23-11-2011) στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, κοντά στην πρώτη διασταύρωση της Βάρδας.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε είχε κατεύθυνση προς την Πάτρα. Από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας περνούσαν ένα φορτηγό και μια νταλίκα μεταφοράς τσιμέντου σε απόσταση περίπου 80 μέτρων μεταξύ τους.

Ξαφνικά η γυναίκα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και πέρασε ανάμεσα στις δύο νταλίκες χτυπώντας μετωπικά με τη δεύτερη, που σήκωσε το ασημί ΙΧ στον αέρα.
To αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα λίγο μετά το δυστύχημα - ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Το αυτοκίνητο κυριολεκτικά διαλύθηκε, ενώ οι περίοικοι ακούγοντας τον κρότο της σύγκρουσης έσπευσαν να δουν τι είχε συμβεί. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος για την 75χρονη, που ανέσυραν από το διαλυμένο αυτοκίνητο οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών.

Σοκαρισμένος ο οδηγός της νταλίκας ανέφερε πως βρισκόταν κανονικά στο δρόμο του όταν από το αντίθετο ρεύμα είδε ένα αυτοκίνητο να πέφτε μπροστά του. Δείτε το βίντεο του ilialive.gr…
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε