Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ηλεία: Μπήκε στο σπίτι και βρήκε τους γονείς του, αναίσθητους – Δείτε το βίντεο!

Τον πήραν τηλέφωνο και πήγε γρήγορα στο σπίτι των γονιών του – Όταν μπήκε ”πάγωσε” το αίμα του…

Το ενδιαφέρον των γειτόνων ήταν αυτό που αποσόβησε μια τραγωδία για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων το μεσημέρι της Πέμπτης (15-03-2012) στο χωριό Διάσελα της Κρέστενας. Ο 78χρονος άντρας και η 81χρονη σύζυγός του, δεν είχαν δείξει σημάδια ζωής όλο το πρωινό, κάτι που έκανε τους γείτονες τους να ανησυχήσουν και να ειδοποιήσουν τους συγγενείς τους και την Αστυνομία. Το ζευγάρι βρέθηκε αναίσθητο στο σπίτι, πάνω στο κρεβάτι του, δίπλα σε μια ξυλόσομπα, προφανώς από τις αναθυμιάσεις.

Οι δύο ηλικιωμένοι συνήθιζαν να μην μετακινούνται από το χωριό αλλά να βγαίνουν από το σπίτι τους στην αυλή. Χθες όμως οι γείτονες αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά και άρχισαν να τους αναζητούν. Στις φωνές τους έξω από το σπίτι των ηλικιωμένων δεν πήραν απάντηση και έτσι φώναξαν την αδερφή του 78χρονου, που μένει στο ίδιο χωριό, αλλά δεν είχε κλειδιά για το σπίτι να μπει μέσα να δει τι συμβαίνει.

Επανειλημμένως φώναξε αλλά και πάλι δεν υπήρξε ανταπόκριση. Το ίδιο προσπάθησε και ο πρόεδρος του χωριού ανεπιτυχώς. Σύμφωνα με το ilialive.gr, κλήθηκε η αστυνομία και στη συνέχεια και ο γιος του ζεύγους που με ένα λοστό κατάφερε να ανοίξει την κλειδωμένη πόρτα. Στο δωμάτιο του σπιτιού βρήκαν λιπόθυμο το ζευγάρι, που μόλις ανάπνεε. Σε μια προσπάθεια να συνεφέρουν τους δύο ηλικιωμένους απάντησε με τα πολλά η γυναίκα που είπε πως κρυώνει.

Κλήθηκαν αμέσως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους δύο ηλικιωμένους αρχικά στο Γ.Ν. Πύργου και από εκεί στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, με τον 78χρονο να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ η 81χρονη φαίνεται πως έχει συνέλθει. Δείτε το βίντεο του ilialive.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε