Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ηλεία: Ο διαιτητής έκανε… το λάθος, να του δείξει κόκκινη κάρτα!

ΦΩΤΟ από olympiasports.gr
ΦΩΤΟ από olympiasports.gr

O ποδοσφαιριστής που έσπασε στο ξύλο τον διαιτητή έπιασε την μπάλα με τα χέρια – Ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα και… συνήλθε στο νοσοκομείο!

Ακόμα ένα παιχνίδι τοπικού πρωταθλήματος δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού είχαμε άλλο ένα κρούσμα βιαιοπραγίας κατά διαιτητή.

Ήταν το 84ο λεπτό στο γήπεδο της Βροχίτσας, όταν ο διαιτητής Αντώνης Γούργουρας αναγκάστηκε να διακόψει την αναμέτρηση ΑΟ Αγ. Γεωργίου- ΑΟ Μακρισίων, καθώς δέχτηκε επίθεση από παίκτη των γηπεδούχων (που μόλις είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα), όπως αναφέρει και στο φύλλο αγώνα.

Σύμφωνα με το olympiasports.gr, ο εν λόγω διαιτητής κάλεσε τις αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να συλληφθεί ο συγκεκριμένος παίκτης, ενώ όταν αποχώρησε από το γήπεδο ο ρέφερι οδηγήθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο διαιτητής Γούργουρας στο φύλλο αγώνα γράφει σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν στη διακοπή της αναμέτρησης:

«Στο 84’ του αγώνα απέβαλα με κόκκινη κάρτα ποδοσφαιριστή του ΑΟ Αγ. Γεωργίου, διότι μετά από απόφαση του β’ βοηθού έπιασε τη μπάλα με τα χέρια και με δυνατό σουτ προσπάθησε να με χτυπήσει με τη μπάλα χωρίς να τα καταφέρει. Αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα ο ανωτέρω παίκτης, με χτύπησε γροθιά στο πρόσωπο και στη συνέχεια με κλώτσησε στο χέρι, το οποίο το είχα μπροστά στην κοιλιά μου για να φυλαχτώ. Στο σημείο αυτό έκανα οριστική διακοπή του αγώνα, με αποτέλεσμα με τα χτυπήματα να έχει πρηστεί το δεξί μου χέρι, το οποίο δεν αισθανόμουνα, με αποτέλεσμα να μην είμαι σε θέση να συνεχίσω τον αγώνα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο φύλλο αγώνα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Θεσσαλονίκη: Ματωμένη βίλα – Στραγγάλισαν τον μπάτλερ στην εσωτερική πισίνα
!

Λασίθι: Οι Αλβανοί τον χτυπούσαν ακόμα και μέσα στο νοσοκομείο!

Αχαϊα: Ο χρεωμένος πεθερός δεν σταμάτησε τις ατάκες για τον γαμπρό ούτε στο γαμήλιο τραπέζι…

Αχαϊα: Αυνανισμός… μελετημένος – Έψαξε το κατάλληλο σημείο αλλά ατύχησε!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε