Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηλεία: Οι ”υπάλληλοι του ΣΔΟΕ” δεν μπήκαν στο φορτηγό για έλεγχο…

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σοκαρισμένος ο οδηγός από τα όσα έζησε στη μέση του δρόμου…

Θύμα ληστείας έπεσε ένας 53χρονος ιδιωτικός υπάλληλος λίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι της Δευτέρας (20-08-2012), έξω από τον Πύργο, όπου δύο άτομα με την απειλή μαχαιριού κατάφεραν να του αποσπάσουν το ποσό των 2.500 ευρώ, που αποτελούσαν εισπράξεις της επιχείρισης που εργάζεται.

Ο 53χρονος οδηγούσε φορτηγό ψυγείο, στην οδό Αλφειού στο ύψος της διασταύρωσης με την περιμετρική οδό που οδηγεί στην Ε.Ο. Πύργου – Τριπόλεως. Τότε δύο άντρες που φορούσαν φωσφοριζέ γιλέκα και καπέλα, εμφανίστηκαν όπως ο ίδιος κατήγγειλε στους αστυνομικούς, δίπλα του με μια μηχανή τύπου εντούρο.

Τον σταμάτησαν με το πρόσχημα πως είναι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ για έλεγχο. Στην αρχή – σύμφωνα με το ilialive.gr – του ζήτησαν να ανοίξει το ψυγείο να δουν τι μεταφέρει και στη συνέχεια του ζήτησαν να τους δείξει τα χρήματα που είχε μαζί του.

Εκείνος απάντησε αρνητικά λέγοντας πως δεν έχει μαζί του χρήματα και τότε τράβηξαν μαχαίρι. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τον χαράκωσαν ελαφρά στα χέρια, απέσπασαν το ποσό και τράπηκαν σε φυγή.

Ο ίδιος σοκαρισμένος δεν κατάφερε να συγκρατήσει χαρακτηριστικά των δραστών και της μηχανής. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Η καταστροφή της Χίου – 120.000 στρέμματα έκαψε η φωτιά

Λάρισα:Απολύθηκε από τον στρατό και βρήκε φρικτό θάνατο στην άσφαλτο!

Ρόδος: Στρατιώτης διέσυρε 15χρονη με γυμνές φωτογραφίες στο facebook!

Πάτρα: Επιθέσεις από αλλοδαπούς και αντίποινα από αγνώστους!

Εύβοια:Η συναυλία που εντυπωσίασε τον Μ.Γιαννούλη – Φωτό και βίντεο!

Αχαϊα:Η παγίδα στον επιδειξία στήθηκε απο ψηλά -Τον έπιασαν γυμνό

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε