Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ηλεία: Πανικός σε ρομαντική βόλτα – Έβλεπαν τη φίλη τους να αιωρείται από δέντρο!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

H νυχτερινή διασκέδαση μιας παρέας, λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία…

Λίγο έλειψε να τραυματιστεί σοβαρά μια νεαρή κοπέλα τα ξημερώματα στο βουνό του Κατακόλου. Η χαλαρή βόλτα της παρέας κινδύνεψε να μετατραπεί σε τραγωδία, με την κοπέλα να αιωρείται για λίγα λεπτά πιασμένη από κλαδιά δέντρων και θάμνων. Η έγκαιρη επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, κυριολεκτικά της έσωσε τη ζωή.

Μια παρέα φίλων που διασκέδαζε στην περιοχή, ανέβηκε στο βουνό να αγναντέψει την ομολογουμένως εκπληκτική θέα μέσα στη νύχτα. Λίγο πριν από τις τρεις τα ξημερώματα η νεαρή κοπέλα περπατώντας στην άκρη του βουνού στα γερμανικά πολυβολεία που έχουν θέα προς το λιμάνι, γλίστρησε στα μαλακά από τη βροχή χώματα και έφυγε στο γκρεμό.

Τα ανακλαστικά της λειτούργησαν όμως και κατάφερε πέφτοντας να πιαστεί από τα κλαδιά σε βάθος περίπου τριών μέτρων από το σημείο που βρίσκονταν οι φίλοι της. Οι οποίοι βλέποντας ότι δεν μπορούν να τη βοηθήσουν με άλλο τρόπο, κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Σύμφωνα με το ilialive.gr, οι πυροσβέστες κατευθύνθηκαν γρήγορα στο βουνό του Κατακόλου, αφού κάθε στιγμή ήταν πολύτιμη και οι αντοχές της κοπέλας όχι ανεξάντλητες.

Ένας από τους πυροσβέστες με τον απαραίτητο «ορειβατικό» εξοπλισμό κατέβηκε την πλαγιά ταχύτατα και έπιασε την κοπέλα, ανασύροντάς την σε καλή κατάσταση, με μια μικρή κόπωση στον καρπό λόγω του ότι κρατιόταν από τα κλαδιά. Στο σημείο κατέφτασαν άνδρες της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε για έναν προληπτικό έλεγχο την κοπέλα στο νοσοκομείο Πύργου, για να επιστρέψει στη συνέχεια σπίτι της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Μεσσηνία: Άκουγε κλειδωμένος στην τουαλέτα να του αδειάζουν το σπίτι!

Αγρίνιο: Η μελαχρινή σωματοφύλακας της Άνγκελα Μέρκελ – Δείτε φωτό!

Κρήτη:Έκαναν 5.500 χιλιόμετρα με μηχανή,για να κάτσουν στην πιο διάσημη καφετέρια!

Ηλεία:Με τι ασχολείται ο Κώστας Σημίτης στον ελεύθερο χρόνο του;

Αχαϊα: Η… μακάβρια εκδίκηση γυναίκας στον εν διαστάσει σύζυγό της!

Κρήτη: Αμερικανικός κολοσσός, εξαγόρασε 4 ξενοδοχεία!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε