Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηλεία: Πέθανε ο Τάκης Αντωνόπουλος – Η αντίστροφη μέτρηση της ζωής του [pic]

Τάκης Αντωνόπουλος

Το έκτο θύμα της Εθνικής Οδού Πύργου-Πατρών μέσα σε μόλις δεκαπέντε ημέρες έμελλε να αποτελέσει ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός Πυργιώτης Τάκης Αντωνόπουλος, καθώς πέθανε ε χθες το πρωί στην κλινική «Ιπποκράτης» στον Πύργο, στα 84 του, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία. Ο άτυχος…

Το έκτο θύμα της Εθνικής Οδού Πύργου-Πατρών μέσα σε μόλις δεκαπέντε ημέρες έμελλε να αποτελέσει ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός Πυργιώτης Τάκης Αντωνόπουλος, καθώς πέθανε ε χθες το πρωί στην κλινική «Ιπποκράτης» στον Πύργο, στα 84 του, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία. Ο άτυχος Τάκης Αντωνόπουλος είχε τραυματιστεί στα τέλη του περασμένου Μαΐου σε τροχαίο στον κόμβο της Αγίου Γεωργίου, (με τα φανάρια να υπολειτουργούν) όταν το τζιπ που οδηγούσε, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα, με συνέπεια να υποστεί πολλαπλά τραύματα και να διακομιστεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου και από εκεί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Χάρη στη γερή του κράση, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε θαρραλέος, αν και λαβωμένος, στο γραφείο του στην οδό Πατρών, απέναντι από το ξενοδοχείο «Τα Λέτρινα», όπου και καθημερινά συναντούσε τους φίλους και πλήθος πολιτών. Τα τραύματά του όμως επιβάρυναν το τελευταίο διάστημα την υγεία του, με συνέπεια χθες να υποκύψει και να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Πατέρας του γνωστού δικηγόρου Θοδωρή Αντωνοπούλου και της Ζωής Αντωνοπούλου-Σταυροπούλου, υπηρέτησσε με ζήλο και ανιδιοτέλεια την τοπική αυτοδιοίκηση, και ένα μεγάλο μέρος της ζωής του το είχε αφιερώσει στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Ήταν από εκείνους που είχαν συμβάλει καθοριστικά στο να γίνουν τα πρώτα έργα διαμόρφωσης ΧΥΤΑ στην Τριανταφυλλιά. Επίσης, χάρη στον προσωπικό αγώνα που είχε δώσει, κατασκευάστηκε ο νέος δρόμος που συνδέει τον Πύργο με το Κατάκολο.

 

Πηγή: patrisnews.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις