Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ηλεία: Τι φαντάζεστε ότι έκρυβε η κάλπη; Ψηφοδέλτια γεμάτα εκπλήξεις!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Κάλπη με ψηφοδέλτια χωρίς ευτράπελα δεν γίνεται και όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έλειψαν ούτε σε αυτές τις εκλογές τα ψηφοδέλτια που έπεσαν στην κάλπη και έκρυβαν “εκπλήξεις” για τους δικαστικούς αντιπροσώπους…

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι που κλήθηκαν να διενεργήσουν τις εκλογές στους δήμους Ήλιδας, Πηνειού και Ανδραβίδας- Κυλλήνης, κατά την διάρκεια της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων βρέθηκαν αντιμέτωποι με ψηφοδέλτια που είχαν στόχο να εκφράσουν τη διαμαρτυρία των πολιτών απέναντι στα πολιτικά κόμματα και γενικότερα στις πολιτικές που έχουν ακολουθηθεί μέχρι σήμερα και φυσικά ακυρώθηκαν.

Σε εκλογικά τμήματα του δήμου Ήλιδας, κάποιοι είχαν πάρει “σταυρωμένα” τα ψηφοδέλτια και τα έβαλαν στο φάκελο που έριξαν στην κάλπη χωρίς προηγουμένως να τα ανοίξουν και μάλλον αποδείχθηκαν χαμένοι, αφού μέσα στα ψηφοδέλτια υπήρχε και ένα μικρό “χαρτζιλίκι” για την ψήφο!

Ανοίγοντας λοιπόν τα ψηφοδέλτια οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, αντί για σταυρούς βρέθηκαν να μετρούν χρήματα και πιο συγκεκριμένα 20εύρα, ενώ συνάντησαν και χαρτονομίσματα των 50 ευρώ! Τυχεροί στην προκειμένη περίπτωση, μάλλον στάθηκαν οι ψηφοφόροι που είχαν φροντίσει να ελέγξουν προηγουμένως τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια. Βέβαια, αν τα έριξαν στην  κάλπη σταυρωμένα όπως τα έλαβαν, παραμένει άγνωστο.

Σε μία άλλη περίπτωση, ψηφοφόρος επέλεξε αντί για ψηφοδέλτιο μέσα στο φάκελο, να βάλει το λογαριασμό της ΔΕΗ με το περιβόητο χαράτσι! Άλλος ψηφοφόρος επέλεξε να βάλει στο φάκελο ένα πλαστικό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ, στο οποίο είχε αναγράψει επάνω εθνικιστικά μηνύματα, ενώ κάποιος άλλος είχε βάλει ένα χαρτί στο οποίο έγραφε: «Αυτοί τα έφαγαν».

Σύμφωνα με το patrisnews.com, κάποιοι άλλοι επέλεξαν να βάλουν λευκά χαρτιά τα οποία είχαν ζωγραφίσει, ενώ βρέθηκε και λευκό χαρτί στο οποίο είχαν ζωγραφίσει μία παλάμη, τη γνωστή σε όλους μούντζα, όπου κάθε δάχτυλο το είχαν κοσμίσει με ένα κοσμητικό επίθετο για τους πολιτικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Το κεντρικό θέμα του NewsIt για τις πολιτικές εξελίξεις


Η σελίδα του NewsIt με τα αποτελέσματα των εκλογών

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε